Ronnie Wood majdnem orra esett holtrészegen
A Rolling Stones gitárosa újabb barátnőt talált egy fiatal hölgy személyében, ám orosz kedvesétől is képtelen megszabadulni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ronnie Woodot február 28-án kapták lencsevégre Milánóban, amint Ana Araujo nevű barátnőjével távozott Roberto Cavalli exkluzív bulijából. A 62 éves brit gitáros a fotók tanúsága szerint alaposan felöntött garatra, a kordonnál ugyanis majdnem hasra esett, köszönhetően a sok elfogyasztott alkoholnak.

A Rolling Stones együttes kultikus rajongással övezett tagja a legfrissebb hírek szerint a harmincéves brazil építészhallgató oldalán találta meg a boldogságot, miután decemberben botrányos körülmények között szakított húszéves orosz barátnőjével, Ekaterina Ivanovával.

Elhagyta a feleségét

A fiatal szőke csaposlány még 2008 júniusában csavarta el a súlyos alkoholproblémákkal küzdő zenész fejét, aki akkor úgy döntött, hogy 24 év házasság után elhagyja feleségét. Kapcsolatukat nagy figyelem övezte a sajtó részéről, ám másfél év után úgy ért véget románcuk, hogy Wood alaposan elverte szerelmét.

Ivanova időközben ismert celeb lett Angliában, be is hívták azonnal a Celebrity Big Brotherbe. Az orosz lány természetesen kiteregette a vén rocker szennyesét, azt állította például, hogy Wood napi egy liter vodkát nyakalt be, mellé kokaint szippantott, és ötven szál cigarettát szívott el!

A helyzet azonban azóta tovább bonyolódott, a Daily Star értesülései szerint Wood és Ivanova időközben ugyanis kibékültek, Ronnie pedig egyik pillanatról a másikra egy szerelmi háromszög kellős közepén találta magát. Lekapták például, amint néhány hete meglátogatta Ekaterinát, majd a brazil bombázóval enyelgett mindenki szeme láttára.

Két vasat tart egyszerre a tűzbe

A magazin beszámolója szerint Wood és Ana néhány nappal később egy luxusétteremben randevúzott, majd kézen fogva vásárolgattak a londoni Sloane Square méregdrága butikjaiban, ahol a gitáros szemrebbenés nélkül megvette új kedvesének az általa választott holmikat.

A Daily Star azonban meg van győződve arról, hogy Wood valójában képtelen választani a két hölgy közül.

Ami pedig az alkoholizmust illeti, a The Sun információ szerint a zenész napi rendszerességgel szedi a Campral nevű gyógyszert, amely segít az alkoholistáknak abban, hogy ne igyanak.

Ezt is szeretjük