Nyolcadszorra vonult elvonóra az alkoholista Ronnie Wood

Ronnie Wood több éve tartó súlyos alkoholizmus után úgy döntött, hogy megint megpróbálja letenni a poharat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ronnie Wood január 30-án önként vonult be életében immáron nyolcadik alkalommal egy dél-londoni klinikára, hogy szakemberek segítsenek neki legyőzni alkoholizmusát, amin évek óta hiába próbál úrrá lenni.

A Rolling Stones együttes 62 éves gitárosa azok után hozta meg a bátor döntést, hogy Leah nevű lánya és Mick Jagger hónapok óta könyörögtek neki, hagyja abba a féktelen vedelést.

Alkoholmámor és éjszakai élet

A Daily Mail értesülései szerint a kultikus rockzenész legutóbb 2008 júliusában járta meg az elvonó fehér folyosóit - nem sokkal azután, hogy lánya megházasodott, ő pedig 23 év házasság után váratlanul elhagyta feleségét egy fiatal orosz csaposlány, Ekaterina Ivanova kedvéért. A megdöbbentő házasságtörés híre pillanatok alatt bejárta a világot, ám románcuk nem alakult valami fényesen.

A beszámolók szerint a vén kéjenc szőke barátnője mellett is megállás nélkül nyakalta a piát, majd tavaly decemberben egy súlyos veszekedést követően le is tartóztatták, mivel állítólag bántalmazta a 22 éves lányt. Ivanovát azonban nem túlságosan rázta meg a szakítás, azóta ugyanis Anglia legújabb celebjeként beköltözött a Celebrity Big Brother villájába.

Újabb futókalandok

Az egyik bennfentes elmondása szerint azonban Wood meglehetősen rossz állapotban van a szakítás óta. A mértéktelen italozást azóta sem hagyta abba, viszont három napra összeszűrte a levet Hannah Kamelmacher 26 éves PR-os hölggyel, legutóbb pedig egy brazil nővel látták ölelkezni egy taxi hátsó ülésén.

15 csúnya, de vérforralóan szexi pasi

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Az együttes tagjai régóta ismerik, és nagyon szeretik egymást. Olyanok, mint a testvérek - ha valamelyikük bajba kerül, a többiek vigyáznak rá. Ronnie és Ekaterina kapcsolata borzalmas volt, de a szakítás óta Wood mintha nem is önmaga lenne. Magányos, és továbbra is iszik.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindenesetre felesége, Jo, valamint az egész családja örül, hogy végre segítséget kért – nyilatkozta az egyik bennfentes.
Ezt is szeretjük