„Piáltunk, drogoztunk, én pedig beájultam az ágyába”

Ronnie Wood és barátnője másfél év után szakítottak, a csaposlány pedig most teregette ki a szennyest.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy tavaly decemberben letartóztatták Ronnie Woodot, miután brutálisan elverte fiatal kedvesét, Ekaterina Ivanovát. A 21 éves orosz lány a megdöbbentő eset után most szólalt meg először, és szemrebbenés nélkül kiteregette a Rolling Stones együttes kultikus gitárosának összes szennyesét.

Ivanova és Wood 2008 nyarán ismerkedett meg a londoni Churchill’s nevű bárban, ahol a szőke lány csaposként dolgozott. Elmondása szerint egyik este egy nagy társaság kíséretében megjelent a 62 éves amerikai zenész, ő pedig odament hozzá beszélgetni, pedig akkor még azt sem tudta, hogy pontosan kicsoda a férfi.

- Cigivel a kezemben ültem mellette, és véletlenül lehamuztam. Rám szólt, mire azt mondtam neki, hogy nem érdekel. Erre rám nézett, és annyit mondott, szeretlek. Alapjában véve goromba voltam vele, ő pedig laza, szóval odavoltunk egymásért – idézte fel emlékeit Ekaterina.

Alkohol- és drogmámorban

Innentől kezdve aztán nem volt megállás. Többen átvonultak a nyugat-londoni Hempel szállóba, ahol egész éjjel fent voltak, miközben megállás nélkül piáltak és drogoztak.

- Nem tudom, kinek a kokainja volt, de egyszer csak előkerült. Ronnie és én is szippantottunk belőle, négy-öt csíkot is talán. Végül ájultan dőltem az ágyába, és az elkövetkező két napot együtt töltöttük. Nagyon jó érzés volt, de semmi sem történt közöttünk. Nagyon bírtam őt. Szerettem az arrogáns pasikat feszes farmernadrágokban, a bandában pedig ő volt a legjobb fickó – folytatta a lány.

Nem bírta abbahagyni a vedelést

Júliusban Wood elvonóra vonult alkoholproblémái miatt, majd miután kijött onnan, egymásba szerettek, és kibéreltek egy lakást. A gitáros hónapokig nem ivott egy kortyot sem, miközben házasságról és közös gyerekekről beszélgettek. Kapcsolatukat azonban hamar beárnyékolta, hogy a zenész újra alkoholizálni kezdett - napi egy liter töményet engedett le a torkán -, mellette kokainozott, és naponta ötven szál cigarettát szívott el.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom
- Sosem ivott reggel, ha ott voltam nála. De ha elmentem, visszatérve mindig részegen találtam. Próbáltam segíteni rajta, de semmivel sem tudtam leállítani. Eleinte tényleg izgatott voltam. A teste a korához képest jó formában van, és nagyon fiatalos volt az ágyban. De végül minden rutinszerűvé vált, főleg azért, mert folyton be volt rúgva.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Amikor bepróbálkozott nálam, a lehelete bűzlött a rumtól, amit utálok. Néha engedtem neki, néha meg egyszerűen félrelöktem – osztotta meg a nyilvánossággal kapcsolatuk megromlásának részleteit Ivanova.
Ezt is szeretjük