A sztárvilág legrondább lábai
Göröngyös, ráncos, csontos, torz és bizarr lábak, amikre az arcokon túl szintén ráfért volna egy kis plasztika. Vagy épp a sok plasztikától ilyenek?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lulu

A legendás angol énekesnő érdemeit és zenei pályafutását senki sem vonhatja kétségbe, hiszen a sztár mintegy fél évszázada meghatározó alakja az európai szórakoztatóiparnak, nem beszélve arról, hogy számos sláger és kiváló album fűződik a nevéhez.


Természetesen az évek múltán a plasztikai műtéteket sem vetette meg az 59 éves híresség, melyek arcán ugyan kisimították a ráncokat, a lábain azonban mégsem segítettek.

Emiatt aztán furcsa időhurokba kerülhetünk, ha a testét közelebbről vesszük szemügyre, hiszen Lulu Kennedy-Cairns arca akár egy 30-40 éves hölgyé is lehetne, térdei pedig mégis úgy néznek ki, mint egy öregasszonyé. Persze Lulu lehetett volna ebben az esetben legalább annyira előrelátó, hogy nem pont egy olyan fekete ruhát vesz fel, ami láthatóvá teszi ráncos és fonnyadt bőrét, vagy ha mégis a szoknya mellett dönt, akkor pedig érdemes lett volna egy kis lábplasztikára is befeküdnie valamelyik klinikára.

Kate Moss

A 34 éves hölgyet bulizós és hedonista életmódja miatt a világ talán leghírhedtebb szupermodelljeként ismerik, nem véletlenül kerül időről időre a címlapokra különféle botrányai miatt. Többször is megörökítették már részegen, a legdurvább incidens mégis a 2005-ös kokainbotránya volt, amiért kiérdemelte a Kokain Kate gúnynevet.

Egyes beszámolók szerint 40 perc alatt öt csík fehér port tüntetett el, a Daily Mirror pedig címlapon hozta Moss-t, amint éppen magának adagolja a drogot. A zabolátlan életstílus sokakat zavart, és ez az eset is majdnem a karrierjébe került.

De szakmai profizmusa és hírneve átsegítette a nehéz időszakon, nem beszélve azokról a hírességekről, akik kiálltak mellette a divatszakmában, amikor több szerződést is felbontottak vele. A züllött életmód nyomait a sminkesek és szépségápolási szerek segítségével ügyesen tünteti el a szupermodell, ám a lábaira ő is nagyobb figyelmet fordíthatott volna. A ráncos bőr göröngyös térdkalácsain ugyanis mindenkit emlékeztet a hosszú, dorbézolós éjszakákra, amelyek a mai napig nem tudták elhalványítani annak a háromszáz címlapnak a ragyogását, amelyen Moss pózolt.

Agyness Deyn

A divatvilág legújabb üdvöskéje, Agyness Deyn is jobban tette volna, hogyha hosszú szoknyát vagy nadrágot húz, mielőtt kilépett volna a lakásból, ahol egész éjszaka bulizott, a lesifotósok ugyanis igencsak lerobbant állapotban kapták lencsevégre. A 25 éves brit modell Kate Moss-hoz hasonlóan nem veti meg a partizást, ami meg is látszik rajta, hiszen lábait elképesztő mennyiségű kék-zöld zúzódás és seb csúfítja, melyeknek eredetéről elképzelésünk sincsen, de ez talán jobb is így.


Laura Hollins – ezen a néven látta meg eredetileg ugyanis a napvilágot a sztár - bizarr végtagjait látva nehéz elhinni, hogy a fiatal hölgyet a következő nagy szupermodellnek, illetve a brit fiatal kultúra nagykövetének titulálták a nemzetközi sajtóban. Agyness a jelek szerint szereti a feltűnést, 13 éves korában vágatta le rövidre a haját, 17 évesen pedig kopaszra borotváltatta a fejét. Azóta számos világmárka reklámarca, ő váltotta például Drew Barrymore-t a New Looknál, és Angelina Jolie-t a Shiseido-nál.

Paris Hilton

A legrondább láb kétségkívül Paris Hiltoné, akinek kalapácstérdeit látva sokan feljajdulnak majd, hiszen egyszerűen érthetetlen, hogy mi történhetett a világ egyik legidegesítőbb és legbutább hírességének lábaival. Erre az iszonyatos torzulásra ugyanis nincsen magyarázat, ha csak ki nem derülne váratlanul, hogy a szőke particica gyerekkorában többször is eltörte térdeit, és a balesetek következményeképp néznek ki ilyen ramatyul a lábai.


Erre azonban elég kevés az esély, a bumfordi csontok eredetét tehát egy darabig még áldásos homály fedi, mindenesetre érthetetlen, hogy a kellemetlen szépséghiba hogy-hogy nem tűnt fel a partin senkinek. Hiszen biztosan sok pasi nyomul a 27 éves Parisra, akiknek előbb-utóbb csak feltűnik, amikor elkezdik a lábát fogdosni, hogy bizony itt valami nagyon nincs rendben.

Hiltont a képek tanúsága szerint nem nagyon izgatja, hogy lábai úgy néznek ki, mintha egy több mázsás úthenger hajtott volna át rajtuk, és nyugodt szívvel húz fel bármikor szoknyát, ezekkel a virgácsokkal mindenesetre kiérdemelte a nyár legcsúnyább lábaival rendelkező sztár képzeletbeli díját.

OLVASD EL EZT IS!

mischa barton lead1
  • amy winehouse
  • mischa barton

A legápolatlanabb sztárkezek

tara ried lead1
  • plasztika
  • cindy crawford

A sztárvilág legrondább hasai

Ezt is szeretjük