A sztárvilág legrondább hasai
Ráncos, fodros, löttyedt és hepehupás hasak bikiniben. Íme, 4 hölgy, akinek kiábrándítóan ronda a hasa a lesifotók tanúsága szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford

A kilencvenes évek egyik leghíresebb szupermodellje tavaly nyáron sokakat sokkolt ráncos és hepehupás hasával.


A bombázó Hawaii-ra utazott kikapcsolódni, a lesifotósoknak pedig bikiniben sikerült megörökíteniük Crawfordot, aki akkoriban szemmel láthatóan nem volt csúcsformában.

Hasán a bőr ugyanis megereszkedett, és megdöbbentően löttyedt volt, az egykori szexi sztár tehát sokat veszített szexepiljéből. Idén nyáron is lencsevégre kapták a 42 éves Crawfordot nyaralás közben, aki egy kis topless napozással is felhívta magára a figyelmet. Mindenki legnagyobb meglepetésére azonban a csúf bőr a hasáról titokzatos módon eltűnt, az ügy hátterében egy kis plasztikai beavatkozás állhat.

Patricia Heaton

Az ötven éves színésznő szétplasztikázott hasát már mi is megmutattuk, de sokkolóan bizarr látványa miatt természetesen nem maradhatott ki mostani összeállításunkból sem. Hiszen a szépészeti beavatkozások számos megdöbbentő és csúf, félresikerült végeredményét láthattuk már, de erre azonban még mi sem voltunk felkészülve.

Az Emmy-díjas sztár ugyanis jócskán túlzásba vihette, minek eredményeképp a hasán a bőr szépen kisimult, de a kellemetlen mellékhatással nemcsak orvosai, de talán még ő maga sem számolt – köldöke ugyanis egyszerűen felszívódott!


Ezzel a külsővel pedig simán szerepet kaphatna valamelyik horrorfilmben, hiszen ki nem kapna frászt, hogyha ezzel a ronda pocakkal kellene váratlanul farkasszemet néznie? Patricia Heaton mentségére legyen írva, hogy 1990-ben ment feleségül David Hunter brit színészhez, akinek négy gyermeket szült a kilencvenes évek folyamán. Szóval biztosan megviselte testét a négy terhesség, és szükségét érezhette a szépészeti beavatkozásnak, de visszafoghatta volna sebészeit.

Lisa Rinna

Lisa Rinna idén nyáron töltötte be 45. életévét, ám a színésznő meglepően jól tartja magát korához képest. Nemcsak az alakja, de testének szinte minden pontja tökéletes, ami miatt könnyen elképzelhető, hogy sokan irigykednek rá. De tegyük hozzá rögtön, hogy ez csak a megtévesztő látszat, hiszen néhány napja egyértelmű jeleit tapasztalhattuk annak, hogy Rinna is plasztikai úton tartja fiatalon magát. Az Emmy-díjátadáson ugyanis feltűnően csúf fejjel és szájjal jelent meg, a megdöbbentő képet mi is megmutattuk. Ez pedig nem lehet másnak a jele, mint annak, hogy a színésznő nem egy alkalommal ült be ráncfelvarrásra és kollagéninjekciózásra.


Egy régebbi fotósorozaton a sorozatsztár azonban lendületes tornamutatványokkal igyekezett elbűvölni a fotóst, és a fenti ismeretek hiányában esetleg még be is dőltünk volna neki. Ám senkit se tévesszen meg, Rinna ugyanis nem fitt életmódjának, egészséges táplálkozásának, és a napi rendszeres edzésnek köszönheti csúcsformáját. Ha ugyanis alaposabban szemügyre vesszük a fotót, azonnal szemet szúrhat a hölgy iszonyatosan ronda hasa, ami sokak szerint a zsírleszívások miatt lett ilyen. A rémisztő szépséghibát természetesen ő is egy kis plasztikával tüntette el.

Tara Reid

A 32 éves színésznő az elmúlt években iszonyatosan leépült, nem véletlen tehát, hogy állandó és közkedvelt szereplője a bulvársajtónak. Reid ugyanis évről évre rendszeresen ellátja a médiát hírekkel, többször lekapták már holtrészegen, néhány éve szilveszterkor pedig olyan ittas volt, hogy nem tudott rendesen visszaszámolni. 2004-ben szörnyű mellével sokkolta a közönséget, akik P Diddy 35. születésnapját gyűltek össze megünnepelni, és biztosak lehetünk benne, hogy a rapper sem ilyen ajándékra számított.


A ronccsá züllött Tara Reid testének más részeit is megviselte az életmód, illetve a véget nem érő műtétek, emiatt aztán hasa is legalább olyan fodros, mint egy két hetes palacsinta.

Azon pedig már meg sem lepődtünk, hogy a particica időközben alkoholista lett, ami miatt például tavaly elvonóra is ment. Azon a nyáron ráadásul sokkolóan sovány testének látványával is kedveskedett a strandolóknak.

OLVASD EL EZT IS!

  • paris hilton
  • lindsay lohan

Hollywood legrondább szájai

Ezt is szeretjük