Hollywood legrondább szájai
Szétplasztikázott ajkaikra ki adna csókot?
A száj a női test egyik legerotikusabb, legizgatóbb része, de íme, 4 nő, aki ezt is szétműttette!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan

A 22 éves színésznő duzzadt, és kollagénnel telefecskendezett ajkait látva feltehetően udvarlóinak a csók az utolsó gondolata, hiszen ki is akarna közelebbi kapcsolatba kerülni ezzel a csúnya, szétplasztikázott szájjal. Egyetlen jelentkező biztosan akad, hiszen Samantha Ronson néhány hónapja már élénken érdeklődik Lindsay iránt, aki egy pillanatra sem utasította vissza közeledését.


A sztárpárt többször látták nyilvánosan csókolózni, kézen fogva sétálni, ölelkezni, leszbikus szerelmüket azonban sosem jelentették be hivatalosan. Éppen ezért csak találgatni lehet, hogy a közismerten leszbikus Ronsont és Lohant vajon tényleg intim kapcsolat köti-e össze, vagy csak egy ügyes médiacselről van szó, amivel mindketten nagyobb figyelemre és hírnévre pályáznak. 

Lindsay Lohan július elején ünnepelte 22. születésnapját, a fergeteges buliban pedig bőven volt mire visszatekintenie a gyereksztárból botrányos particicává cseperedett hölgynek.

A felejthető filmszerepeken túl – az egyetlen kivétel Robert Altman utolsó filmje, Az utolsó adás – számtalanszor került bűnügyei miatt a címlapokra. 2004 augusztusában, 2005 októberében és 2006 novemberében is súlyos autóbalesetet szenvedett, hol a paparazzók üldözték, hol pedig illegális szerek miatti befolyásoltságra gyanakodhatunk.

A drogok és alkohol élvezetét ugyanis nem veti meg a szőke lány, a rendőrök többször is találtak nála kokaint, és ezek tükrében talán az sem véletlen, hogy már elvonóra is több alkalommal jelentkezett be.

Paris Hilton

A 27 éves particicát a Guiness Rekordok Könyve a világ legtúlértékeltebb hírességeként jegyzi, ami érthető, hiszen a legszőkébb szőke sztárként elképesztő hírnévre tett szert, amit ügyesen használ fel arra, hogy saját brandje termékeit – főként kozmetikai- és divatcikkeket – világszerte óriási mennyiségben adja el. Pedig valójában semmihez sem ért, próbálkozott énekléssel és színészkedéssel, utóbbi tevékenységének legnagyszerűbb pillanata A viasztestek című horrorban volt, amiben kíméletlenül elbánnak vele, haláljelenetét milliók imádták, alakításának színvonalát pedig jól jelzi, hogy Arany Málna-díjjal jutalmazták.


Természetesen Paris Hilton sem veti meg a plasztikát, ennek ékes bizonyítéka ez a fotó is, amin enyhén kétségbeesett tekintettel és bizarr harcsaszájjal látható. Talán kevesebb kollagénnel kellett volna kezeltetnie ajkait, hiszen ezzel a megjelenéssel még a legbetépettebb partisrácokat is elijeszti. Az utóbbi hetekben gyanús öltözködésével és furamód megnövekedett melleivel hívta fel magára a figyelmet, ami miatt egyesek egy esetleges terhességről kezdtek el suttogni, de az is könnyen lehet, hogy az egész műcirkusz csak egy újabb blöff. Amire nagy szüksége lehet, ha már részegen nem száguldozhat.

Brittany Murphy

A szép arcú színésznő is jócskán pórul járt, felső ajkaiba ugyanis túlontúl sok kollagént injekciózhattak, aminek eredményeképp az említett testrész olyan duzzadttá és húsossá vált, mint egy jól kifejlett meztelencsiga vagy pióca. Az összhatás egyszerűn undorító, ezt nem tagadhatjuk le, hiába szeretjük nagyon Brittany Murphy-t, és tartjuk tehetséges színésznőnek. Aki utóbbi állítást nem hiszi, feltétlenül nézze meg A halott lány című csendes és visszafogott drámát, amiben tényleg nagyot alakít a színésznő. Ezt feltehetően akkor még senki sem sejtette, amikor a mozikba került a Spinédzserek, ám Brittany az Észvesztőben és a 8 mérföldben már megvillantott ezt-azt színészi repertoárjából.


Ezt a műtétet azonban sosem bocsátjuk meg neki, hiszen az elbaltázott beavatkozás miatt az ajkai feletti terület is szépen bedagadt, az így létrejött látvány pedig igencsak bizarr és riasztó hatással van az emberre. Pedig az FHM olvasói 2006-ban a világ 36. legszexisebb nőjének választották meg, míg a Maxim a 49. helyre sorolta be a legdögösebb nők listáján. Brittany Murphy azonban a mai napig nem számít igazi szupersztárnak, talán, mert okosan távol tartja magát a botrányoktól. A filmezés mellett jelenleg debütáló albumán dolgozik gőzerővel, amely várhatóan idén jelenik majd meg. A 2006-os Paul Oakenfolddal közösen készített dal, a Faster Kill Pussycat óriási klubsláger lett, a lemez sikere tehát garantálva.

Janice Dickinson

Az 53 éves modell lehet, hogy nem bánja a plasztikai műtétek sorozatát, amelyek révén legalább két-három évtizedet simán letagadhat korából, ajkait látva azonban az ájulás kerülgeti az embert. Ez a száj méltán érdemelhetné ki a Hollywood legrondább szája címet, az alakja és az íve egyszerűen iszonyatos, leginkább talán egy rájáéra emlékeztet. Szinte érthetetlen, hogyan és miért merészkedett így ki az utcára, ugyanis ilyen állapotban egyetlen jóérzésű ember sem engedte volna ki a lakásból, maximum csak egy zsákkal a fején.


Ez persze nem jelenti azt, hogy szétszabott szája miatt kétségbe vonnánk érdemeit, hiszen Janice Dickinson mára már a divattörténelem része. A szupermodell elnevezés állítólag tőle eredeztethető. Az ügynöke ugyanis egyszer szóvá tette neki, hogy túl sokat dolgozik, és emiatt vigyázzon, mert nem egy Superman, erre ő csak annyit válaszolt, hogy lehet, hogy Superman nem, de szupermodell vagyok.

Egyes vélemények szerint Janice volt a világ első szupermodellje, ezzel azonban többen vitatkoznak, akik Dorian Leigh-t illetik meg a megtisztelő címmel. Akárhogy is volt, biztosan ott van az elsők között a pasifaló hölgy, aki egyszer azt állította, hogy ezer férfival volt dolga, szeretői között pedig olyan legendákat találhatunk, mint Warren Beatty, Sylvester Stallone, Jack Nicholson, Liam Neeson, Sir Mick Jagger, Dolph Lundgren és Bruce Willis.

OLVASD EL EZT IS!

tara ried lead1
  • plasztika
  • cindy crawford

A sztárvilág legrondább hasai

amy winehouse lead1
  • paris hilton
  • jenna jameson

Sztárok legcsúnyább testtájékai

Ezt is szeretjük