Romain Grosjean felesége gyönyörű nő: a súlyos balesetet túlélő Forma-1-es pilótával 3 gyereket nevelnek

Romain Grosjean 2012-ben vette feleségül Mariont.

romain-grosjean-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Romain Grosjean, a Forma-1 pilótájának autóbalesete felborzolta a kedélyeket vasárnap. Nekiütközött a szalagkorlátnak, az autója kettétört, majd kigyulladt, körülbelül 10-20 másodpercébe telt, mire kimenekült az égő járműből, bevallása szerint a Halo biztonsági fémváznak köszönhette az életét. A Haas-csapat tagjáért egy egész világ aggódott aznap, felesége, Marion Jollés Grosjean például egész éjjel nem tudott aludni, annyira felzaklatta lelkiállapotát férje horrorisztikus balesete. A rajongók neki is kifejezték, mennyire intenzíven imádkoznak a pilóta gyors felépüléséért.

Romain Grosjean és felesége

A 34 éves autóversenyző és a 38 esztendős újságíró, tévés műsorvezető 2008-ban szerettek egymásba, Marion az Eurosport kollégája volt, 2005-től rendszeresen tudósított a Forma-1-ről, és a versenyek helyszínén is ott volt, így találkoztak végül egymással. Grosjean akkoriban a Renault tesztpilótájaként dolgozott.

2012 júniusában kötötték össze az életüket, azóta családot is alapítottak: fiaik, Sacha 2013-ban, Simon 2015-ben, lányuk, Camille 2017-ben látta meg a napvilágot. Közösségi oldalaikon a gyerkőcökről csak nagyon ritkán posztolnak képeket, ha ezt meg is teszik, csak hátulról láthatják őket a rajongók. A házaspár a gyerekek védelme érdekében döntött így, hogy nem mutatják meg az arcukat.

Szép párost alkotnak, 12 év után is odáig vannak egymásért, ezt a közös fotóik is jól tükrözik, ráadásul Marion gyönyörű nő, nem csoda, hogy annak idején felkeltette a sportoló érdeklődését. Képes összeállításunkban megnézheted Romain Grosjean feleségét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük