Roger Federer felesége gyönyörű nő - A sztárteniszező 20 éve bolondul érte

Roger Federer és Mirka a sportolóvilág álompárja.

roger-federer
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Roger Federer és párja tündérmesébe illő módon szeretett egymásba, szinte a sors hozta őket össze. A sportolóvilágban csak mintapárként emlegetik őket.

A svájci világklasszis teniszező és szerelme már 20 éve vannak együtt, de ennyi idő elteltével is sugárzik róluk, hogy még mindig odavannak egymásért. Mirka a mai napig olyan lelkesen szurkol férjéért a lelátókról, mint mikor friss házasok voltak.

Roger Federer és felesége, Mirka

Megismerkedésük a 2000-es olimpiai játékokhoz kötődik. A sztárfeleség is profi sportolóként volt jelen Sydneyben, férjéhez hasonlóan ő is teniszező volt.

roger federer mirka
Fotó: Matthew Stockman / Getty Images Hungary

Bár ekkor még foglalt volt a szíve, de mire véget ért a világverseny, már tudta, hogy Roger Federer számára a nagy ő. Első csókjuk is ekkor csattant el, egészen pontosan a torna utolsó napját pecsételték meg ezzel a romantikus gesztussal, írta meg a Sunday Express.

roger federer wife
Fotó: James D. Morgan / Getty Images Hungary

Mirka 2002-ben egy sérülés miatt visszavonult a versenyzéstől, de továbbra sem csak mint barátnő volt jelen az olimpikon életében, ő lett kedvese menedzsere.

- Hatalmas hatással volt a jelenléte a karrieremre, lehet, nem kifejezetten a játékomra, de a személyiségemre mindenképpen. Mikor megismertem, ő sokkal tapasztaltabb sportoló volt, mint én. Tudja, mi a kemény munka, hihetetlen, mennyire támogat, és hisz bennem. Mindegy, hogy nyerek vagy veszítek, ő mindig ott van mellettem, ez magabiztossággal tölt el – áradozott feleségéről a Tennis World interjújában.

Miután 2009-ben oltár elé álltak, nekiláttak a családalapításnak. Két ikerpár büszke szülei. Lányaik, Myla és Charlene tízévesek, míg fiaik, Leo és Leonard öt éve látták meg a napvilágot.

Így néz ki Steffi Graf

Szinte nincs olyan a tenisz szerelmesei között, aki ne hallott volna a legendás Steffi Grafról. A mai napig nem sikerült rajta kívül egy sportolónak sem, hogy ugyanabban az évben megnyerje mind a négy Grand Slam-tornát, ezt a szép eredményt 1988-ban sikerült elérnie, ráadásul ugyanebben az évben olimpiai bajnok is lett, akkor csupán 19 esztendős volt. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek alatt.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük