Robin Williams gyermeke szívszorító apa-lánya fotót posztolt - Ilyen aranyosan bohóckodtak együtt

Erre a kincsre bukkant Zelda a tavaszi nagytakarítás közben.

Robin Williams gyermeke szívszorító apa-lánya fotót posztolt - Ilyen aranyosan bohóckodtak együtt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karanténnak megvannak a jó oldalai is, például jut idő arra, hogy tüzetesen kitakarítsa az ember az otthonát. A sztárok is így tesznek addig, amíg tart a kényszerpihenő. Zelda Williams egy igazi kincsre bukkant a tavaszi rendrakás közepette.

Robin Williams egy szem lánya Twitter-oldalára töltötte fel, hogy mit talált. Édesapjával egy fotófülkében lőttek magukról irtó vicces képeket évekkel ezelőtt. A fotósorozaton a színészlegenda rá jellemző módon grimaszol és bolondozik lánya oldalán.

Zelda és Robin Williams közös fotója

„Az elkülönítés és nagytakarítás az ilyen gyöngyszemek miatt lesz móka” - írta Twitteren. Persze rajongói elárasztották kommentjeikkel a posztot, amelyekben egyenesen relikviának kiáltották ki a felvételt.

A harmincéves sztár már sokszor hódolt 2014-ben elhunyt apja emlékének oltárán. Robin Williams három évvel ezelőtti születésnapján egy szívszorító kiírással csalt könnyeket rajongóinak szemébe.

„Mindenki, akit ért már veszteség, ismeri, hogy az évfordulók milyen fájdalommal járnak. Hiába próbálsz meg felkészülni rájuk, és vértezed fel magad, az emlékek óraműpontossággal rohamoznak meg. Számomra ez az időszak a legnehezebb” - vallotta be. 

zelda williams
Fotó: Gabriel Olsen / Getty Images Hungary

Gyászát jótékony célra fordította, elindított egy kezdeményezést, minden évben a jeles napon arra kéri követőit, hogy adakozzanak a nevében helyi hajléktalanszállókon.

Zelda egyébként örökölte a művészet szeretetét, és ő is a színészi pályát választotta. Nem mozog idegenül a kamerák előtt, hiszen már kis korától kezdve feltűnt édesapja filmjeiben, kiszúrhattad őt kislányként az Áldatlan állapotban és az Így nőttem fel című komédiákban.

Jelenleg nemcsak forgat, de rendez, sőt forgatókönyveket is ír. Ő jegyezte például a Shrimp című rövidfilmet, amely nagy sikert aratott a Tribeca Film Fesztiválon 2018 novemberében.

John Travolta lánya

Ella idén áprilisban már húszéves lesz, a fiatal szépség rengeteget változott az elmúlt években. Tinédzser korában még duci lány volt, azonban sikeresen életmódot váltott, és lefogyott. A szülei nyomdokába lépett, 2019-ben jelent meg a The Poison Rose című filmje, amiben édesapja és Morgan Freeman oldalán játszhatott. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő John Travolta lánya.

John Travolta lánya gyönyörű nővé érett - Ella idén már 20 éves

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük