Ők George W. Bush ritkán látott ikerlányai - Barbara és Jenna is gyönyörű nő
George W. Bush ikerlányai boldog családi életet élnek már.

george-w-bush-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

George W. Bush 2001 januárjától 2009 januárjáig volt az Amerikai Egyesült Államok elnöke, amikor 2000 őszén megnyerte a választásokat, kétpetéjű ikerlányai, Jenna és Barbara 19 esztendősek voltak. A tinédzser lányok mára gyönyörű felnőtt nővé váltak, tavaly novemberben ünnepelhették 38. születésnapjukat. 

Fotókon George W. Bush ikerlányai

Jenna a médiában helyezkedett el, újságíróként és televíziós műsorvezetőként keresi a kenyerét, 2009 óta az NBC csatornánál dolgozik, jelenleg ott fut a Today with Hoda & Jenna című talkshow-ja. 2004-ben ismerkedett meg Henry Chase Hagerrel, akivel négy évvel később összeházasodott, napjainkban két kislányt és egy kisfiút nevelnek.

Barbara aktivistaként tevékenykedik, ő hozta létre a Global Health Corps nevű szervezetet, ami lehetőséget kínál a különféle háttérrel rendelkező fiatal szakemberek számára, hogy a globális egészségügy fejlesztése érdekében dolgozzanak. Testvéréhez hasonlóan ő is férjnél van, Craig Coyne-nal 2018-ban házasodtak össze, a lagzira mindössze húsz embert hívtak meg, 2019 tavaszán másodszor is kimondták a boldogító igent, arra az esküvőjükre már száz vendéget invitáltak meg.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Jenna Bush Hager és Barbara Pierce Bush.

Ezt is szeretjük