Ő Robert Redford 21 évvel fiatalabb felesége - Szerelmük kiállta az idő próbáját
Robert Redford 1996 óta bolondul feleségéért.

robert-redford-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Redford a '60-as és '70-es évek szívtiprója volt, rengeteg női rajongója volt, ennek ellenére már nős volt, amikor híres lett. Első házassága kudarcba fulladt 1985-ben, érdekesség, hogy majdnem egy évtizeddel később derült ki a válás híre, ugyanis a sztár nagyon óvja a magánéltét. Az elválás után volt néhány kapcsolata, de a nagy szerelem csak 1996-ban lépett be az életébe.

Fotókon Robert Redford és felesége

A legendás színész és rendező 58 esztendős volt, amikor megismerkedett a nála 21 évvel fiatalabb Sibylle Szaggars német festőnővel. Sibylle már kiskamasz korában szkeccseket rajzolt és festett. A szüleivel nemcsak Németországban, hanem sok más európai országban is éltek, így már tinédzserként többféle kultúrával megismerkedett közelebbről. Karrierjét a '80-as években kezdte Londonban, ott nyitotta meg élete első stúdióját. Az angol fővárosban élt addig, ameddig meg nem ismerte Robert Redfordot az 1996-os Sundance Filmfesztiválon.

Miután egymásba szerettek, Sibylle Utahba költözött a világsztárral. A nagy korkülönbség ellenére jól kijöttek egymással, a festőnő olykor a vörös szőnyeges eseményekre is elkísérte a párját. 12 év járás után jelentették be az eljegyzésüket.

Az esküvőjüket 2009-ben tartották meg Hamburgban, ekkor Robert Redford 73 esztendős, míg felesége 52 éves volt. Amikor összeházasodtak, a sztár úgy nyilatkozott az AARP-nek, hogy Sibylle-lel más, mint az előző párjaival, mivel a nő fiatalabb és európai. 

Fotókon Richard Gere fiatalabb felesége

Richard Gere is egy fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Alejandra.

Ezt is szeretjük