Ő Robert Redford 21 évvel fiatalabb felesége - Szerelmük kiállta az idő próbáját

Robert Redford 1996 óta bolondul feleségéért.

robert-redford-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Robert Redford a '60-as és '70-es évek szívtiprója volt, rengeteg női rajongója volt, ennek ellenére már nős volt, amikor híres lett. Első házassága kudarcba fulladt 1985-ben, érdekesség, hogy majdnem egy évtizeddel később derült ki a válás híre, ugyanis a sztár nagyon óvja a magánéltét. Az elválás után volt néhány kapcsolata, de a nagy szerelem csak 1996-ban lépett be az életébe.

Fotókon Robert Redford és felesége

A legendás színész és rendező 58 esztendős volt, amikor megismerkedett a nála 21 évvel fiatalabb Sibylle Szaggars német festőnővel. Sibylle már kiskamasz korában szkeccseket rajzolt és festett. A szüleivel nemcsak Németországban, hanem sok más európai országban is éltek, így már tinédzserként többféle kultúrával megismerkedett közelebbről. Karrierjét a '80-as években kezdte Londonban, ott nyitotta meg élete első stúdióját. Az angol fővárosban élt addig, ameddig meg nem ismerte Robert Redfordot az 1996-os Sundance Filmfesztiválon.

Miután egymásba szerettek, Sibylle Utahba költözött a világsztárral. A nagy korkülönbség ellenére jól kijöttek egymással, a festőnő olykor a vörös szőnyeges eseményekre is elkísérte a párját. 12 év járás után jelentették be az eljegyzésüket.

Az esküvőjüket 2009-ben tartották meg Hamburgban, ekkor Robert Redford 73 esztendős, míg felesége 52 éves volt. Amikor összeházasodtak, a sztár úgy nyilatkozott az AARP-nek, hogy Sibylle-lel más, mint az előző párjaival, mivel a nő fiatalabb és európai. 

Fotókon Richard Gere fiatalabb felesége

Richard Gere is egy fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Alejandra.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük