Robert De Nirót hazaküldte Jennifer Lawrence a partijáról: meglepő volt a színész reakciója

Robert De Niro hiába ment el Jennifer Lawrence esküvő előtti próbavacsorájára.

cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence került a Vogue magazin októberi címlapjára, friss interjújában exkluzív információkat is elárult a magánéletéről, például először mesélt kisfiáról és az anyaságról.

A színésznővel a lap munkatársai egy 73 kérdésből álló videós összeállítást is készítettek, amit a YouTube-csatornájukra is feltöltöttek. Ebben a videóban mesélt el egy vicces sztorit Robert De Niróról.

Robert De Nirót ezért küldte haza Jennifer Lawrence

Lawrence és Robert De Niro több filmet forgattak már együtt, első közös munkájuk a Napos oldal volt, amiért a sztár még Oscar-díjat is kapott. A kérdezz-felelek során szóba került a legendás színész is. Bevallotta, ő a legaranyosabb ember a világon, de mégis van benne valami megfélemlítő.

GettyImages-531452796
Fotó: Bryan Bedder / Getty Images Hungary

Visszaemlékezett rá, hogy még az esküvője előtti próbavacsorára is meghívta a sztárt, de úgy gondolta, úgysem megy el a partira, hiszen ez mégis egy családi rendezvény, de tévedett.

- Meghívtam az esküvőm próbavacsorájára, nyilvánvalóan nem számítottam rá, hogy el is jön, amikor megérkezett, ezt mondtam neki: "Bob, nem muszáj itt lenned, hazamehetsz!" Erre egy köszönöm volt a reakciója, majd el is ment.

Robert De Niro így állt bosszút kolléganőjén

Robert De Niro egyszer elhívta randira Cybill Shepherdöt, ám a színésznőtől kosarat kapott.

Robert De Nirót kikosarazta a kolléganője: a színész így állt bosszút rajta

Robert De Niro egyszer elhívta randira Cybill Shepherdöt, ám a színésznőtől kosarat kapott.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük