Robert De Nirót hazaküldte Jennifer Lawrence a partijáról: meglepő volt a színész reakciója
Robert De Niro hiába ment el Jennifer Lawrence esküvő előtti próbavacsorájára.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lawrence került a Vogue magazin októberi címlapjára, friss interjújában exkluzív információkat is elárult a magánéletéről, például először mesélt kisfiáról és az anyaságról.

A színésznővel a lap munkatársai egy 73 kérdésből álló videós összeállítást is készítettek, amit a YouTube-csatornájukra is feltöltöttek. Ebben a videóban mesélt el egy vicces sztorit Robert De Niróról.

Robert De Nirót ezért küldte haza Jennifer Lawrence

Lawrence és Robert De Niro több filmet forgattak már együtt, első közös munkájuk a Napos oldal volt, amiért a sztár még Oscar-díjat is kapott. A kérdezz-felelek során szóba került a legendás színész is. Bevallotta, ő a legaranyosabb ember a világon, de mégis van benne valami megfélemlítő.

GettyImages-531452796
Fotó: Bryan Bedder / Getty Images Hungary

Visszaemlékezett rá, hogy még az esküvője előtti próbavacsorára is meghívta a sztárt, de úgy gondolta, úgysem megy el a partira, hiszen ez mégis egy családi rendezvény, de tévedett.

- Meghívtam az esküvőm próbavacsorájára, nyilvánvalóan nem számítottam rá, hogy el is jön, amikor megérkezett, ezt mondtam neki: "Bob, nem muszáj itt lenned, hazamehetsz!" Erre egy köszönöm volt a reakciója, majd el is ment.

Robert De Niro így állt bosszút kolléganőjén

Robert De Niro egyszer elhívta randira Cybill Shepherdöt, ám a színésznőtől kosarat kapott.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük