Ilyen szexi volt Robert De Niro fiatalon - Elepedtek érte a nők
Sokat változott a színész 74 éves koráig, de fiatalkori vonásai megmaradtak.

robert-de-niro-lanya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lehengerlően szexi volt fiatalkorában Robert De Niro, akit a Keresztapa-filmek tettek világszerte ismertté. A 74 éves színész igazi rosszfiú-stílusban hódított, nem csoda, hogy epekedtek utána a rajongók.

Robert De Niro nemcsak jóképű, de tehetséges és sikeres is volt már egészen fiatalon, hiszen 30 évesen kapott először Oscar-díjat, 1974-ben, a Keresztapa 2. című filmben való alakításáért, amelyben a fiatal Vito Corleonét játszotta. Sok színésznek az első Oscar-győzelem csak jóval később adatik meg. '76-ban újabb Oscar-jelölést kapott a Taxisofőr című filmben formált szerepéért. A következő Oscar-győzelme 1980-ban volt: Legjobb színész kategóriában a bokszoló Jake LaMotta szerepének megformálásáért kapott díjat a Dühöngő bika című filmben.

A viszonylag korai sikereket tehetsége mellett a korai pályakezdés hozhatta meg neki, hiszen már 16 éves korában kezdett el színészettel foglalkozni. Az alábbi képen láthatod, hogy nézett ki áttörő sikereinek idején, azaz a harmincas évei elején Robert De Niro. Összehasonlításképp pedig mellé illesztettük egy friss, 2018-as fotóját is.

robert-de-niro-regen-most-2018

Robert De Niro, bár már 74 éves, még mindig nagyon aktív a szakmájában. Eddigi élete során összesen 119 olyan film készült, amelyben színészként volt jelen. Ezen felül pedig producerként és rendezőként is tevékenykedett. Legújabb filmje, melyet a szintén Oscar-díjas Martin Scorsese rendez, 2019-ben jelenik majd meg. A The Irishman című gengszterfilmben De Niro kapta meg főszerepet - Frank „Az Ír” Sheeran bérgyilkost alakítja -, és olyan nagy nevekkel játszik együtt, mint Al Pacino és Joe Pesci.

Ezt is szeretjük