Ma 80 éves Jack Nicholson - Nézd, milyen észvesztően jóképű volt fiatalon - Fotók

Jack Nicholson kereken hatvan éve van már a pályán, és nem lassít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját Jack Nicholson, akinek a nevéhez olyan klasszikus filmek fűződnek, mint a Száll a kakukk fészkére, a Ragyogás, a Becéző szavak, a Kínai negyed vagy A tégla.

Hollywood legendás színészének karrierje kereken hatvan évvel ezelőtt indult, azóta kapott három Oscar- és hat Golden Globe-díjat, Michael Caine mellett pedig ő az egyetlen olyan színész, akit a hatvanas évektől kezdve minden évtizedben jelöltek aranyszoborra.

Jack Nicholson hírhedten nagy nőcsábász volt fénykorában, állítólag kétezer nővel volt dolga, szerelmei között pedig olyan hírességeket is megtalálhatunk, mint Angelica Houston vagy Lara Flynn Boyle. A sármos szívtipró csak egyszer nősült a hatvanas években, és összesen öt gyermeke született. 

Sajnos 2010 óta nem láthattuk a vásznon, de a legfrissebb hírek szerint hét év után újra elvállalt egy szerepet: a Toni Erdmann című Oscar-díjra jelölt osztrák filmdráma amerikai remake-jének főszerepét játssza majd Kristen Wiig oldalán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük