Robbie Williams felesége bikiniben: a 42 éves Ayda karcsú, mint a nádszál
Az egykori modell az állandó sportolásnak köszönheti, hogy kirobbanó formában van.

robbie-williams-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ügyeletes rosszfiú - évekig így hivatkozott a világsajtó Robbie Williamsre, akinek karrierje 1990-ben kezdődött a Take That együttes tagjaként, majd 1995-től szólóénekesként folytatta pályafutását.

A 2000-es évekre az egyik legnépszerűbb férfi előadó lett. Macsó külsejét imádták a hölgy rajongók, és ő maga is igazi nőcsábász hírében állt. Koncertjein például szinte már show-elemnek számított az, hogy gyakran hívott fel lányokat maga mellé a közönség soraiból, akikkel egy ponton forró csókot váltott a színpadon.

Robbie Williams felesége bikiniben

A szívtiprókorszaknak jó ideje vége. 2006-ban megtalálta azt a nőt, aki mellett megállapodott. Egy vakrandi során találkozott az egykori modell Aydával, akivel 2010-ben kötötték össze az életüket. A sztárfeleség ugyan nem sokszor szerepel a médiában, az Instagram-oldalára naponta posztol. Előfordul, hogy bikinis fotót vagy videót tesz közzé, az ilyen alkalmakkor mindig számíthat a bóközönre.

A 42 éves Ayda olyan karcsú, mint a nádszál. A vékony vonalakat nem csupán a jó genetikának köszönheti, sokat tesz azért, hogy fitten tartsa a testét. Erről szintén az oldalán keresztül győződhetünk meg. Az amerikai származású szépség gyakran mutatja meg, milyen izzasztó edzéseken vesz részt: súlyzózik, kardiózik és fut, valamint szenvedélyesen szereti a síelést és a golfot.

Nem csak a saját képein látszik, milyen szenzációs formában van, a lesifotósok által készült felvételeken is igazi bombázó. Legutóbb augusztus 20-án, férje oldalán kapták lencsevégre a Földközi-tengernél. Ez a fekete fürdőruha is remekül mutatott rajta.

Williams és felesége egyébként büszke, háromgyermekes szülőkként élik az életüket. Első közös gyermekük, Theodora 2012-ben, második csemetéjük, Charlton 2014-ben, a család legkisebb tagja, Colette pedig 2018-ban született.

Heidi Klum falatnyi bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szenzációsan nézett ki bikiniben Heidi Klum az olasz nyaraláson.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük