Ő a várandós Rihanna gyermekének apja: a rapperrel együtt jelentették be az örömhírt
Rihanna és ASAP Rocky az első gyereküket várják.

GettyImages-821622848
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a késő délutáni órákban futótűzként terjedt a hír, miszerint Rihanna és rapper párja, ASAP Rocky első gyermeküket várják.

A sztárpárt New York utcáin kapták lencsevégre, ahogy kéz a kézben andalognak, az énekesnő direkt kigombolta a kabátját, hogy látszódjon a babapocakja.

Rihanna és Asap Rocky szülők lesznek

A két híresség boldogabb nem is lehetne jelenleg, hiszen hamarosan szülőkké válnak, az nem derült ki, hogy az énekesnő pontosan hányadik hónapban van, azonban az alábbi képen jól látszik, hogy már szépen kerekedik a babapocakja.

profimedia-0658100724
Fotó: Profimedia

A 33 éves ASAP Rockyval már régóta jó barátok voltak, de a szerelem csak később alakult ki. 2020 novemberében erősítette meg a People magazin, hogy tényleg egy párt alkotnak, akkor már hónapok óta jártak. Barátságuk évekre visszavezethető, sőt, 2013-ban Rihanna világ körüli turnéján a férfi volt az előzenekar. Az énekesnő, mielőtt beleszeretett volna gyermeke apjába, Hassan Jameel üzletemberrel járt, ám 2020 januárjában szakítottak egymással. 

A Harlemben felnőtt rapper gyerekkora nem volt egyszerű. 12 éves volt, amikor az apja börtönbe került drogdílerkedés miatt, ekkor családjával Észak-Karolinába költöztek, de sajnos hajléktalanok lettek. Szállókon éltek, majd később visszatértek New Yorkba. 13 éves volt, amikor elveszítette a bátyját, Rickyt, aki gyilkosság áldozata lett. Nehéz sorsú tinédzserként drogot árult, de 2011-ben végleg lezárta ezt az életszakaszt.

A zene és a rap mindig is vonzotta, 2007-ben csatlakozott az ASAP Mob csoporthoz, velük zenélgetett. 2011-ben vette komolyabban a rappelést, tehetségére hamar felfigyeltek. A Purple Swag című dalának megjelenése után több kiadó is felkereste, debütáló lemeze 2013-ban jelent meg Long. Live. ASAP címmel. Az elmúlt években dolgozott együtt Rihannával, Drake-kel, Selena Gomezzel és Rod Stewarttal is.

GettyImages-1191509287
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

ASAP Rocky 2021 májusában adott interjút a GQ magazinnak, ahol kifejtette, hogy az énekesnő számára az igazi.

- Sokkal jobb minden, amikor megszerezted az igazit. Valószínűleg milliónyit tesz ki a többi közül. Azt hiszem, ha tudod, akkor tudod. Ő az igazi számomra - fogalmazta.

Arról is kérdezték, vállalna-e Rihannával gyermeket.

- Ha ez a sorsom, akkor mindenképp. Azt hiszem, hihetetlen, figyelemre méltó, összességében csodálatos apa lennék. Egy nagyon menő gyerekem lenne - tette hozzá.

Jason Statham második gyereke hamarosan világra jön

Cikkünkben megnézheted, milyen nagyra nőtt Rosie Huntington-Whiteley babapocakja. A modell Jason Statham második gyermekével várandós.

Ezt is szeretjük