Ilyen nagyra nőtt Jason Statham párjának babapocakja: Rosie hamarosan megszüli második gyermeküket
Rosie Huntington-Whiteley hamarosan kétszeres anyává válik.

GettyImages-504368184
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztusban derült ki, hogy Jason Statham párja, Rosie Huntington-Whiteley ismét gyereket vár. A gyönyörű modell ezt még a közösségi oldalán jelentette be.

A sztárpár egy kisfiút nevel, 2017 júniusában született meg. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a fiúcska kis testvére mikor érkezik, de a modell friss, babapocakos képeit elnézve már nincs sok idő hátra a születéséig.

Rosie Huntington-Whiteley babapocakja már ilyen nagy

Rosie Huntington-Whiteley egy testhezálló kreációban mutatta meg a nagyra nőtt babapocakját, a fotóhoz nem írt semmilyen szöveget, csak egy homokóra és egy angyalka emojit, amiből arra lehet következtetni, hogy a pici hamarosan a világra jön.

A babapocakos felvételek nagy sikert arattak a közösségi oldalon, cikkünk írásakor több mint 840 ezer lájkot kapott. Több ezer dicsérő kommentet kapott, sokan megjegyezték, hogy milyen gyönyörű és elragadó kismama.

A sztárpár elsőszülött gyermeke, Jack is jó nagyot nőtt, a modell január elején posztolt a fiúról új képeket. A többi fotót a kép jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

Igazi ritkaságnak számít, ha Jackről posztol, általában olyan képeket tölt fel róla, amelyeken nem látszik az arca teljesen, hogy ezzel is védje őt.

A gyönyörű modell és a nála húsz évvel idősebb akciósztár 2010 óta alkotnak egy párt, 2016-ban jegyezték el egymást. Az esküvőre még egyelőre nem került sor, pedig a riporterek már korábban kérdezgették tőlük, mikor várható, hogy egybekelnek, a manöken 2018-ban az Extrának így nyilatkozott.

GettyImages-1205218412
Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

- Szerintem majd eljön ennek az ideje. Mindketten régóta a munkára fókuszáltunk, aztán jött Jack az életünkbe. Egyértelműen beszélünk erről, várjuk, hogy eljöjjön az ideje, azonban nem ez a prioritás számunkra, mi így is boldogok vagyunk - fogalmazta akkor.

Valószínűleg az elkövetkezendő hónapokban még nem szerveznek esküvőt, hiszen az új jövevény érkezése sok energiájukat leköti majd. Mivel nem nyilatkoztak arról, hogy mikorra várható a pici érkezése, nem mellesleg a nemét sem tudni, így a lapok is csak találgatnak. Az viszont biztos, hogy már nincs sok idő vissza a szülésig.

Akciósztárok szerelmei

Képes összeállításunkban megnézheted, kikbe szerelmesek a világ legnépszerűbb akciósztárjai.

Ezt is szeretjük