Cristiano Ronaldo párja bikiniben mutatta meg babapocakját: Georgina gyönyörű kismama
Georgina Rodriguez várhatóan áprilisban hozza világra az ikreket.

cristiano-ronaldo-és-georgina-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodriguez családja hamarosan bővülni fog, ugyanis a gyönyörű modell várhatóan áprilisban hozza világra ikreiket, egy kisfiút és egy kislányt.

A szerelmesek Dubajba utaztak, hogy megünnepeljék Georgina 28. születésnapját. Természetesen a gyerekek, a 11 éves ifjabb Cristiano és a négyéves Mateo, Eva és Alana is velük tartottak.

Georgina Rodriguez bikiniben

Ronaldo a hétvégén töltött fel egy nyaralós képet Instagram-oldalára, amin rajta van az egész család. Georginának már szépen gömbölyödik a babapocakja. Mellette ülnek az ikrek, a 2017 júniusában megszületett Mateo és Eva. Elöl Alana ül a homokban, ő az, akit a modell hozott a világra 2017 novemberében, míg ifjabb Cristiano apja mellett látható. Ronaldo legidősebb fiát és az ikreket is béranya hozta világra.

A családi kép nagy sikert aratott, több mint 13 millió lájk érkezett rá 24 óra alatt. Mind a ketten imádják a gyerekeket, számukra ők az elsők, így nem hagyják ki őket semmi jóból. Georgina saját gyermekeként imádja ifjabb Cristianót, aki már ötéves volt, amikor a fiatal lány bekerült a képbe. Természetesen az ikrek iránt is ugyanígy érez, bár nem ő szülte meg a kicsiket, de már a világrajövetelük első napjától kezdve gondoskodni kezdett róluk, így érthető, hogy erős kötelék alakult ki köztük.

A modell további képeket töltött fel, ahogy megünnepelték a 28. születésnapját, egyik posztjában kifejtette, hogy az álmok igenis valóra válnak. A Netflixen elérhető valóságshow-jából kiderült, hogy bár szegény körülmények között nőtt fel, mindig arra vágyott, hogy egyszer megismeri a hercegét, akivel majd családot alapíthat. Persze a legvadabb álmaiban sem gondolta, hogy ez a herceg nem más lesz, mint a világ egyik legnépszerűbb futballistája, Cristiano Ronaldo.

Mindig is érdekelte a divat, így egy ruhaboltban dolgozott, először a Massimo Duttinál kapott állást, később felvételt nyert a Gucci egyik üzletébe, ahol végül megismerkedett Ronaldóval. Már az első pillanattól kezdve pillangókat érzett a hasában, amikor meglátta őt, ráadásul a sportolót is megfogta Georgina szépsége. Amikor találkozgatni kezdtek, gyakran előfordult, hogy reggel még busszal ment be a munkahelyére, majd a műszak végeztével egy Bugattival ment haza, ugyanis a focista gyakran elment érte.

Lionel Messi felesége bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Lionel Messi feleségének bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük