Egykor hajléktalan volt, ma világsztár a szerelme: Rihanna szívét ez a rapper rabolta el
ASAP Rocky ma világhírű rapper, húsz éve még hajléktalanszállón élt az édesanyjával.

rihanna
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 januárja óta pedzegetik, hogy Rihanna sokévnyi kudarcba fulladt románc után végre megtalálta a szerelmet a népszerű rapper, ASAP Rocky személyében. 

Ugyan még egyik oldal sem erősítette meg hivatalosan, hogy valóban egy párt alkotnának, számtalan lesifotó a bizonyíték rá, hogy több van köztük, mint barátság. 

Rihanna és rapper párja

A sztárduó 2020 nyarán munkafronton is társult egymással a Fenty Skin kozmetikai cég kampányában. Ekkoriban rengeteg interjút adtak közösen, amelyek során csak úgy izzott a levegő kettejük közt, írta meg a People magazin

A 32 éves szépség rajongói is kész tényként kezelik, hogy kedvencüket eltalálta Ámor nyila, és nagyon örülnek, hogy egy olyan partnert választott maga mellé, aki szerintük két lábbal áll a földön. A zenész ugyanis nem egyszerű gyerekkort tudhat maga mögött. 

A szakma 2013-ban figyelt fel rá, ekkor dobta piacra "Long. Live. A$AP" című bemutatkozó albumát, amely után sikert sikerre halmozott. Ma a műfaj képviselői közül őt tartják az egyik legsikeresebbnek a fiatalok körében.

rihanna asap
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Kevesen tudják róla, hogy milyen zűrösen teltek életének első évei. Az International Business Times írása szerint New York városnegyedében, Harlemben nőtt fel. Még kisfiú volt, amikor édesapját drogbirtoklás miatt börtönbe zárták. Ezután édesanyjával még rosszabbra fordult a sorsuk, 12 éves korára annyira elszegényedtek, hogy kénytelenek voltak hajléktalanszállókon élni, sőt az is előfordult, hogy napokig nem jutottak ételhez. 

Joggal gondolhatnánk róla, hogy igyekszik elfelejteni ezeket a borzalmas időket, ám ez koránt sincs így. A rapper mindig emlékezteti magát, honnan jött, és a ráirányuló figyelmet pedig igyekszik úgy kihasználni, hogy példát mutasson. 

Hajléktalan sztárok

Nem ő az egyetlen, aki küzdelmes utat járt be, mielőtt híres lett. Képeken további olyan hírességeket mutatunk, akiknek nem volt egyszerű kitörnie a szegénységből.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük