Már ekkora Rihanna babapocakja: áttetsző ruhában ment a divatbemutatóra
Rihannának szépen kerekedik a babapocakja.

rihanna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna és Asap Rocky január 31-én jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek, akkor több babapocakos felvételt közöltek róla.

Nem árulták el, mikorra várják az első gyermeküket, így csak tippek vannak arról, hogy mikor érkezik a kis jövevény. Több bulvárlap szerint július és augusztus között szül majd. A popsztár tegnap a párizsi divathéten jelent meg, hogy részt vegyen a Dior legújabb kollekciójának bemutatóján.

Rihanna babapocakja

A 33 éves énekesnő egyértelműen ellopta a show-t a párizsi divathéten, mivel bátran vállalja kerek idomait, így egy szexi, áttetsző ruhára esett a választása. A babapocakja is szépen kerekedik már.

GettyImages-1375063180
Fotó: Edward Berthelot / Getty Images Hungary

A fehérneműjét a saját márkájától, a Savage X Fentytől szerezte be, míg a bőrkabátját a Dior egyik tervezője készítette el.

Rihanna a várandósságával kapcsolatban a Refinery29-nek adott interjút, elmondta, szeretné bátorítani a nőket arra, hogy az áldott állapotban is szexisnek érezzék magukat a bőrükben.

- Amikor a nők teherbe esnek, a társadalom hajlamos azt az érzést kelteni bennük, hogy rejtegetni kell a testüket, és azt hitetik el velük, hogy most így nem szexik, de majd újra azok lesznek, én viszont nem hiszek ebben a s***ban. Úgyhogy most olyan dolgokkal kísérletezek, amikhez talán még a terhességem előtt sem volt elég önbizalmam kipróbálni. 

GettyImages-1375063163
Fotó: Edward Berthelot / Getty Images Hungary

Egy másik interjújában kifejtette, nagyon szépnek érzi magát, és élvezi a várandósságot.

- Tudod, hogy ezek a változások, amelyeken a tested most keresztül megy, azok azért történnek, mert te teremtettél egy személyt, egy kis életet!

A 33 éves ASAP Rockyval már régóta jó barátok voltak, de a szerelem csak később alakult ki. 2020 novemberében erősítette meg a  People magazin, hogy tényleg egy párt alkotnak, akkor már hónapok óta jártak. Barátságuk évekre visszavezethető, sőt 2013-ban Rihanna világ körüli turnéján a férfi volt az előzenekar.

2021 újdonsült sztárpárjai

Képes összeállításunkban megnézheted, mely sztárok találtak egymásra a tavalyi évben.

Ezt is szeretjük