A Mamma Mia! sztárja dögös miniruhában pózolt: a kétgyerekes Amanda Seyfried kirobbanó formában van
Amanda Seyfried nagyon csinos volt új sorozata premierjén.

amanda-seyfried-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amanda Seyfried színésznőt a magyar nézők olyan filmekből ismerhetik, mint a Bajos csajok, a Mamma Mia!, a Kedves John! vagy a Lopott idő.

A gyönyörű sztár legújabb sorozata, a The Dropout március 3-ától lesz elérhető a Hulu előfizetői számára. A minisorozat premierjét Los Angelesben tartották meg február 24-én.

Amanda Seyfried miniruhában lépett a vörös szőnyegre

Seyfried a széria főszereplőjeként egyértelműen ellopta a show-t a vörös szőnyegen, egy sötétkék, bársonyanyagból készített miniruhát öltött magára, amiben fantasztikusan nézett ki. A kreációt az Oscar de la Renta egyik tervezője álmodta meg, hozzá egy Jimmy Choo magas sarkút viselt.

GettyImages-1372685319
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Az igaz történeten alapuló The Dropoutban Elizabeth Holmest játssza. Holmes egykori amerikai biotechnológiai vállalkozó, akit csalásért ítéltek el. A nő azt állította, hogy feltalált egy eszközt, amellyel elég lesz egyszer megszúrni az ember ujjbegyét, és az Edison vagy Minilab névre hallgató robotizált gép egy csepp vérből azonosít majd számos betegséget és fertőzést. Ha igaz, ez valóban forradalmasította volna a vérvizsgálatokat.

A projektre 2004-re össze is jött közel hétmillió dollárnyi befektetés, amelyből megalapította a Theranos nevű céget, amely 2015-re hétszázmillió dollárnyi tőkét húzott be, a vállalat értéke pedig kilencmilliárd dollárra nőtt, írta meg az Index. Ám kiderült, hogy valójában ez a találmánya egy átverés volt, a vérvizsgálatra jelentkezőket hagyományos, orvosi eljárások alá vetették, majd sok esetben biztatóra hamisították a diagnosztikai eredményeket.

A 36 éves Seyfried először nem akarta elvállalni a szerepet, erről a Hollywood Reporternek adott interjújában mesélt.

- Covidos voltam. A georgiai Savannah államban egy undorító városi ház alagsorában szeparáltam el magam, mert a férjem ott dolgozott egy filmen. Erre most felajánlanak egy Los Angeles-i forgatást? Passzolom! - ismerte be.

GettyImages-1372685146
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Másnap azonban meggondolta magát, tisztában volt azzal, hogy Holmes karakterét óriási kihívás lesz eljátszani, köztudott, hogy a nő hangja nagyon mély, ám Seyfried teljesen más hangtónusban beszél.

Ez nem csak arról szól, hogy megmutassuk azokat a pontokat, ahol ez a nő rossz döntéseket hozott, azt vizsgáljuk, miért szeretjük, ha valaki elveszíti a kegyelmet, és lecsúszik a lejtőn.

A színésznő 2017-ben ment hozzá Thomas Sadoski színészhez. Két gyereket nevelnek, Nina 2017-ben, Thomas 2020-ban született meg.

Legszebb estélyik 2021-ben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban ragyogtak a női hírességek a vörös szőnyegen 2021-ben.

Ezt is szeretjük