Richard Gere 34 évvel fiatalabb feleségének már ekkora a babapocakja
Richard Gere 69 évesen lesz ismét édesapa.

richard-gere-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 69 éves Richard Gere boldogabb nem is lehetne, ugyanis 34 évvel fiatalabb, spanyol felesége, Alejandra Silva első közös gyermekükkel várandós. A pár 2014 óta van együtt, 2018 tavaszán New Yorkban mondták ki a boldogító igent, júniusban pedig egy exkluzív esküvői fotó is megjelent róluk.

Alejandra megmutatta a babapocakját

Augusztusban kezdték el pletykálni, hogy Alejandra terhes, azonban akkor a pár nem erősítette meg ezt. Szeptemberben viszont hivatalossá vált, hogy tényleg babát várnak, még a dalai lámánál is jártak, hogy megáldja a még meg sem született picit. A sztárfeleség december 5-én egy babapocakos fotóval lepte meg rajongóit az Instagramon. A képen látszik már, hogy szépen gömbölyödik a hasa, nagyon bájos kismama. Természetesen mindenki gratulált neki, illetve jó erőt és egészséget kívánt a születendő gyermekének.

alejandra-gere-terhes

Azt pontosan nem lehet tudni, hogy az eredetileg újságíróként és humanitáriusként tevékenykedő Alejandra hányadik hónapban van, ugyanis a pár ezt nem közölte. A spanyol újságírónak egyébként már van egy gyermeke, Albert fia 2012-ben született meg az előző házasságából. Richard Gere-nek is van egy fia egy előző házasságából, Homer már 18 éves.

A Gere család biztosan nagyon örülhet a kis jövevény érkezésének, ráadásul a Micsoda nő! sztárja és felesége fülig szerelmesek egymásba. A nagy korkülönbség sem érdekli őket egyáltalán.

- Richard legalább húsz jó évet ígért nekem! Be kell vallanom, hogy sokkal több energiája van nálam, jóval aktívabb. Nehéz is a lépést tartani vele. Ő nem is egy ember! - viccelődött Alejandra Gere a Hello! magazinnak, majd így folytatta:

-  Tisztában van vele, hogy fülig szerelmes vagyok belé. Szerintem én stabilitást nyújtok neki. Ráadásul szerintem az is segített a kapcsolatunkon, hogy én nem egy színésznő vagy modell vagyok. Soha nem is érdekeltek ezek a szakmák. Ami igazán egységgé kapcsolt bennünket, az a bennünk élő vágy, hogy a rászorulóknak segítsünk, illetve mind a ketten elköteleztük magunkat a buddhizmus és a tibeti nép mellett - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük