Amal Clooney dögös estélyiben érkezett az esti gálára - Férje le sem vette róla a kezét
Az ENSZ díjátadó ünnepségére voltak hivatalosak.

amal-clooney-dogos-estelyi-ensz-gala-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amal Clooney már híres férje előtt is elismert volt a humanitárius körökben: a csinos jogásznő sokat tett a civil szervezetekért, az aktivistákért, a bevándorlókért és a meghurcolt nőkért.

Gyönyörű estélyiben vette át a díját

Tegnap az ENSZ is elismerte a munkáját: fényűző gálán jelentették be, hogy idén ő lett az év embere, aki a legtöbbet segített a hetven éve működő szervezetnek. Amal nagyon büszke volt rá, hogy ebben az évben őt érte az elismerés, csak úgy ragyogott a gála előtt a boldogságtól. Természetesen férje, George Clooney kísérte el a díjátadóra, aki le sem vette a kezét csinos és okos feleségéről egész este.

Amal Clooney egy kék-fehér, földig érő estélyiben érkezett a rendezvényre, ami remekül kiemelte a dekoltázsát. Hosszú, sötét haja ezúttal loknikban hullott a vállára, ajkait pedig egy kis burgundi színű rúzzsal tette még feltűnőbbé.

amal-clooney-dogos-estelyi-ensz-gala-nagy

George Clooney szülei is ott voltak a díjátadón, hogy szurkoljanak a menyüknek. Nick Clooney odavan Amalért, többször is nyilatkozta, hogy fia nagyon szerencsés férfi, ugyanis szintjén felül sikerült házasodnia, új felesége ugyanis nemcsak gyönyörű, hanem intelligens, odaadó és csodálatos édesanya is.

Ezt is szeretjük