Renée Zellweger ebbe a sármos műsorvezetőbe szeretett bele: 2 év egyedüllét után újra foglalt a szíve
Renée Zellweger és Ant Anstead idén júniusban szerettek egymásba.

renee-zellweger-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger életébe újra beköszöntött a szerelem, ezt a TMZ és a People magazin is megerősítette.

Az 52 éves színésznő 2019 óta élte a szinglik életét, ám továbbra is nyitott maradt arra, hogy találjon egy remek partnert.

Ő Renée Zellweger új párja

A kétszeres Oscar-díjas sztár Ant Ansteadbe szeretett bele, a férfit a Discovery csatornáról ismerhetik többen. 2017 és 2019 között az Autókereskedők, majd 2019-ben az Ant Anstead mesterművei című műsorok vezetője volt. A 42 éves férfi nagyon jóképű, nem csodálkozunk azon, hogy a színésznő egyből felfigyelt rá.

renee-pasija
Fotó: Terence Patrick/Getty Images Hungary, Instagram/Ant Anstead

Anstead jelenleg egy új műsort forgat hírességekkel, amely a Celebrity IOU: Joyride címet kapta, a szériában feltűnik Zellweger is, lényegében a forgatás alatt ismerkedtek össze, majd szerettek egymásba. Több információt a kapcsolatukról egyelőre nem közöltek, csak annyit, hogy még friss a dolog, idén júniusban jöttek össze.

A férfi válását pont ezen a héten mondta ki a bíróság, Christina Haack műsorvezetőt vette feleségül még 2018-ban, de a házasságuk 2020 szeptemberében megromlott, akkor jelentették be, hogy elválnak. Egy fiuk született, Hudson, a kisfiú idén lesz kétéves. A fiúról gyakran posztol Anstead, ez a strandon készült képük is nagyon aranyos lett.

A férfi Haack előtt már elvett egy nőt, Louise Anstead 2005 és 2017 között volt a felesége. Egy lányuk van, aki az Amelie Rose nevet kapta, a gyermekük az esküvőjük előtt két évvel, 2003 szeptemberében jött a világra.

Renée Zellweger Kenny Chesney-hez ment hozzá még 2005-ben, de már ugyanabban az évben el is váltak. 2009 és 2011 között Bradley Cooper párja volt, 2012-ben szeretett bele Doyle Bramhall zenészbe, de végül 2019-ben szakítottak egymással. 

Ő a hegyi doktor felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Hans Sigl felesége.

Ezt is szeretjük