A hegyi doktor sztárja és csodaszép felesége: Hans Sigl 2008-ban vette el Susannét

Hans Sigl és Susanne kapcsolata szerelem volt első látásra.

hegyi-doktor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatot imádja a közönség. Nem csak a megkapó sztori és a romantikus tiroli táj vonzereje szegezi foteljeikbe a rajongókat, a jóképű főszereplő, dr. Martin Gruber karakterének is köszönhető a széria népszerűsége.

Hans Sigl és csodaszép felesége

Az őt megformáló Hans Siglről nem túlzás azt állítani, hogy a nők kedvence. Az 51 éves osztrák színész sármja sokakat megigéz. Ám a róla ábrándozó hölgyeknek csalódniuk kell, hiszen évek óta nem szabad préda. Gyönyörű feleségével 2008 óta élnek boldogan.

A szívtipró és kedvese, Susanne kapcsolata szerelem volt első látásra. Olyan erős vonzalom alakult ki köztük rögtön az első találkozásukkor, hogy a szőke szépség hiába élt akkor még egy másik férfival, tudta, hogy Sigl lesz a végzete.

- Végül rá kellett jönnöm, hogy hiába voltak köztünk erős érzelmek az előző párommal, nem hagyhattam figyelmen kívül azt, ami elindult bennem. Mindketten úgy éreztük, hogy meg kell élnünk ezt a lángoló szerelmet - nyilatkozta Susanne a Bunte magazinnak.

Egy cseppet sem bánta meg döntését, hiszen 13 év után is felhőtlen a boldogságuk férjével. Igaz, tudatosan törekednek is rá, hogy a lehető legharmonikusabb legyen a házasságuk. Például alapszabály náluk, hogy mindent elmondanak egymásnak, szerintük a kiegyensúlyozottság alapja a helyes kommunikációban rejlik.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű feleséggel büszkélkedhet Hans Sigl.

Ezt is szeretjük