A Bridgerton család szívtiprója ezzel a szőke nővel jár: egy gálán jelentek meg együtt
Regé-Jean Page és Emily Brown a GQ Awardson mutatkoztak együtt.

bridgerton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridgerton család tavaly december végén hódította meg az egész világot, a Netflix-sorozat akkora nagy népszerűségnek örvendett, hogy a benne szereplő színészek pillanatok alatt felkapott sztárokká váltak.

Sokak nagy kedvence Regé-Jean Page volt, aki Hastings hercegét alakította. A jóképű színész magánéletére mindenki kíváncsi lett rögtön, nem csoda, hogy a Google-ba is rengetegen beírták a "Regé-Jean Page barátnője" keresőcímkét. A 31 éves sztár a héten a GQ Awardson jelent meg együtt kedvesével.

Ő Regé-Jean Page párja

Kézen fogva kapták le a sármőrt és szőke barátnőjét, Emily Brownt. Itt éppen mentek a Tate Modern Múzeumban megtartott eseményre. Ez volt az első alkalom, hogy a nyilvánosság előtt először mutatkoztak egy szerelmespárként.

GettyImages-1337724716
Fotó: Ricky Vigil / Getty Images Hungary

Bár Page a vörös szőnyegen is pózolt, a kedvese inkább a háttérben maradt, valószínűleg Emily nem vágyik arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. Még közösségi oldala sincs, ami az ő korosztályában elég ritka dolognak számít.

Már februárban jelentek meg cikkek arról, hogy ők ketten egy párt alkotnak, ám a színész ezt nem erősítette meg. Emily egyébként szabadúszó szövegíróként dolgozik, emellett a Football Beyond Borders jótékonysági szervezetben is dolgozik. Az FBB támogatja a hátrányos helyzetű fiatalokat, akik rajonganak a labdarúgásért, de elzárkóznak az iskolától. A szervezet tagjai ezeknek a gyerekeknek segítenek befejezni az iskolát, ezzel lehetővé teszik nekik a sikeres átmenetet a felnőttkorba.

A szerelmespár London északi részén lakik együtt egy 800 ezer fontos, azaz 324 millió forintos házban.

GettyImages-1337724715 (1)
Fotó: Ricky Vigil / Getty Images Hungary

Regé-Jean Page-t A Bridgerton családban való alakításáért egy Emmy-díjra jelölték, a sorozat következő évadában sajnos nem szerepel már, ez még áprilisban derült ki, ugyanis  Shonda Rhimes producerrel nézeteltérései lettek a történet cselekményével kapcsolatban. Nem mellesleg a színész úgy állt hozzá a szerephez, mintha egy minisorozatban szerepelne csak. A mozifilmes karrierje a prioritás a számára, a tervek szerint 2022-ben jelenik meg a The Gray Man, amelyben olyan nagy nevekkel játszik együtt, mint Ryan Gosling vagy Chris Evans.

2023-ban a Dungeons & Dragons sztárja lesz, a produkcióban olyan színészek tűnnek majd fel rajta kívül, mint Hugh Grant, Chris Pine vagy a Halálos iramban-filmekből ismert Michelle Rodriguez.

A Bridgerton család Penelopéja így néz ki a való életben

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire másképp néz ki a valóságban Nicola Coughlan, mint a Bridgerton család című sorozatban.

Ezt is szeretjük