Reese Witherspoon káprázatos ruhában pózolt a párizsi divathéten - Tetőtől talpig csillogott

Reese Witherspoon fekete, strasszokkal díszített overallban hódított a párizsi divathéten.

reese-witherspoon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Javában zajlik a 2020-as párizsi divathét, ahol rendre a legnagyobb világsztárok is tiszteletüket teszik, hogy megcsodálják, miket álmodtak meg kedvenc tervezőik az elkövetkezendő szezonra. Reese Witherspoon sem hagyta ki az eseményt.

A színésznő múlt héten már sokakat elkápráztatott a SAG Awards díjátadón viselt, kövekkel díszített estélyijével. Ezúttal sem adta alább, most is ő viselte az este egyik legragyogóbb szettjét.

Reese Witherspoon csillogós overallja

Nagyon sikkes, fekete, strasszokkal és flitterekkel díszített overallban érkezett meg Giorgio Armani divatbemutatójára, ahol, mint a legnagyobb sztárok, az első sorból csodálhatta végig a legújabb ruhakölteményeket. 

A 43 éves sztár úgy tündökölt a fények városában, mint egy igazi csillag. Instagramjára is posztolt pár fotót az eseményről, magával a divatház atyjával is lőtt egy képet. Illetve kolléganőjével, Bel Powley-val sem maradhatott el a közös fotó, hiszen együtt játszanak a nagy sikerű The Morning Show című sorozatban.

A szőke színésznő így foglalta össze az este eseményeit: „Micsoda fantasztikus este Párizsban, végignézhettem az Armani couture divatbemutatóját. Az, hogy együtt tölthettem egy kis időt ezzel a fantasztikus családdal, akik ezeket a lélegzetelállító kreációkat készítik, elgondolkodtatott, hogy bárcsak én is olasz lehetnék. A divat őszinte ünneplése, művészet, zene, kultúra és dizájn!” 

Reese Witherspoon a SAG Awardson is hibátlanul nézett ki

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a vörös szőnyegen a női sztárok a díjátadón.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük