Reese Witherspoon jóképű fia 18 éves lett: Deacon olyan, akár egy szőke herceg

Reese Witherspoon megható sorokkal köszöntötte fel fiát a születésnapján.

GettyImages-1193335443
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Reese Witherspoon három gyermek büszke édesanyja, Ryan Phillippe-pel kötött házasságából két gyermeke született, Ava 1999-ben, Deacon 2003-ban látta meg a napvilágot.

Magyar származású férjével, Jim Tothtal egy gyermeket vállalt, Tennessee fia 2012 óta boldogítja őket. Elképesztő, hogy szalad az idő, ugyanis idősebbik fiának 18. szülinapját a hétvégén ünnepelték.

Reese Witherspoon fia 18 éves lett

A Dr. Szöszi sztárja egy imádni való képsorozattal készült nagyobbik fia születésnapján. Deacon kék szemeivel és szürke fürtjeivel egy mesebeli hercegre emlékeztet bennünket. A többi fotót az alábbi Instagram-poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintva nézheted végig.

"Mégis hogy történhetett meg ez? Deacon Phillippe 18 éves? Egyik nap még Pokémon-kártyákat cserélgetett, Bruno Mars-dalokat énekelt, és az American Ninja Warrior műsor ihlette játékot űzött az udvaron, a következő nap már magasabb nálam, grillen főzi a steakeket a családnak, és saját zenét készít a legjobb barátaival. A szívem repes a büszkeségtől azért a fiatalemberért, akivé mára vált. Boldog 18. születésnapot, Deacon! Iszonyatosan szeretlek téged" - fogalmazta a megható sorokat a színésznő.

Édesapja, Ryan Phillippe is felköszöntötte a közösségi oldalán, ő családi, szülinapos fotókat posztolt. Jó érzés látni, hogy bár a színésznővel már nem házasok, mégis megmaradt a baráti viszony köztük.

Deacon egyelőre iskolába jár, 2022-ben fog érettségizni. Zenészként bontogatja a szárnyait, tavaly két dala jelent meg, a Long Run és a Love For The Summer. Főleg a zeneszerzés és a producerkedés érdekli.

- Rájöttem, hogy a zenélés többről szól, mint az éneklésről, és sokszor a produkció összerakása az, ami megmozgat. Megkérdeztem apámat, mégis hogyan működik ez az egész, majd a YouTube-on videók segítségével kezdtem kiművelni magam - mesélte az Interview magazinnak.

A színészkedésre is gondolt már, mert szülei révén érdekli a szakma, azonban nem szeret a figyelem középpontjában lenni.

- Egészen kiskorom óta emlékszem, hogy a paparazzók mindig a nyomunkban voltak. Nem igazán tudom, milyen érzés, ha láthatatlanná válsz a nyilvánosság számára.

Sztárok és magyar származású párjaik

Tudtad, hogy Reese Witherspoon férjének ereiben magyar vér is csörgedezik? Képes összeállításunkban olyan világsztárokat mutatunk, akik egy magyar származású ember mellett találták meg a boldogságot.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük