A jordán herceg menyasszonya barna szépség: az eljegyzési fotókat Ránija királyné is megosztotta
Ránija jordán királyné fia is házasságra készül, mutatjuk a menyasszonyát.

ránia-és-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A jordán királyi családban két esküvőre is készülhetnek, júliusban derült ki, hogy Iman jordán hercegnőt eljegyezte párja, Jameel Thermiotis.

Hussein jordán herceg húgához hasonlóan házasságra adta a fejét, Rajwa Al-Saif lett a menyasszonya. Az eljegyzési képeket Ránija jordán királyné is megosztotta Instagram-oldalán, ahol gratulált az ifjú párnak.

Ő Ránija jordán királyné fiának menyasszonya

A palota a héten jelentette be, hogy a 28 éves trónörökös hamarosan megnősül, ahogy a friss eljegyzési fotójukon is látszik, szerelme gyönyörű és kifinomult nő. 

profimedia-0714805435
Fotó: Profimedia

Az eljegyzési ceremóniájukon részt vett a királyné és II. Abdullah jordán király. A friss jegyesekkel is együtt pózoltak. A leendő feleség szülei is jelen voltak a családi ünnepségen, amit Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban tartottak meg, ugyanis a menyasszony odavalósi. 

profimedia-0714677332
Fotó: Profimedia

A lány 1994. április 28-án született, így idén ünnepelte 28. születésnapját, pont két hónappal idősebb a hercegnél. Középiskolai tanulmányait hazájában végezte, egyetemre pedig New Yorkban járt. A Syracrue Egyetem építészmérnöki karának hallgatója volt.

profimedia-0714677399
Fotó: Profimedia

Menyasszonyához hasonlóan Hussein is Amerikában végezte felsőfokú tanulmányait, a washingtoni Georgetown Egyetemen végzett történelem szakon 2016-ban. Ezután Angliában tanult a Sandhursti Királyi Katonai Akadémián, amit 2017-ben végzett el. Ma már ő a jordániai hadsereg hadnagya.

Arról egyelőre nincs információ, pontosan mikor tartják meg a lagzit. Az azonban már biztos, hogy a gyönyörű Rajwa lesz egy napon Jordánia királynéja. 

Iman jordán hercegnő is férjhez megy

Képes összeállításunkban friss fotókat láthatsz Iman jordán hercegnőről.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük