A jordán herceg menyasszonya barna szépség: az eljegyzési fotókat Ránija királyné is megosztotta

Ránija jordán királyné fia is házasságra készül, mutatjuk a menyasszonyát.

ránia-és-fia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A jordán királyi családban két esküvőre is készülhetnek, júliusban derült ki, hogy Iman jordán hercegnőt eljegyezte párja, Jameel Thermiotis.

Hussein jordán herceg húgához hasonlóan házasságra adta a fejét, Rajwa Al-Saif lett a menyasszonya. Az eljegyzési képeket Ránija jordán királyné is megosztotta Instagram-oldalán, ahol gratulált az ifjú párnak.

Ő Ránija jordán királyné fiának menyasszonya

A palota a héten jelentette be, hogy a 28 éves trónörökös hamarosan megnősül, ahogy a friss eljegyzési fotójukon is látszik, szerelme gyönyörű és kifinomult nő. 

profimedia-0714805435
Fotó: Profimedia

Az eljegyzési ceremóniájukon részt vett a királyné és II. Abdullah jordán király. A friss jegyesekkel is együtt pózoltak. A leendő feleség szülei is jelen voltak a családi ünnepségen, amit Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban tartottak meg, ugyanis a menyasszony odavalósi. 

profimedia-0714677332
Fotó: Profimedia

A lány 1994. április 28-án született, így idén ünnepelte 28. születésnapját, pont két hónappal idősebb a hercegnél. Középiskolai tanulmányait hazájában végezte, egyetemre pedig New Yorkban járt. A Syracrue Egyetem építészmérnöki karának hallgatója volt.

profimedia-0714677399
Fotó: Profimedia

Menyasszonyához hasonlóan Hussein is Amerikában végezte felsőfokú tanulmányait, a washingtoni Georgetown Egyetemen végzett történelem szakon 2016-ban. Ezután Angliában tanult a Sandhursti Királyi Katonai Akadémián, amit 2017-ben végzett el. Ma már ő a jordániai hadsereg hadnagya.

Arról egyelőre nincs információ, pontosan mikor tartják meg a lagzit. Az azonban már biztos, hogy a gyönyörű Rajwa lesz egy napon Jordánia királynéja. 

Iman jordán hercegnő is férjhez megy

Képes összeállításunkban friss fotókat láthatsz Iman jordán hercegnőről.

Ránija jordán királyné szépséges lányából menyasszony lett: Iman jóképű férfihez megy hozzá

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük