Ránija jordán királyné szépséges lányából menyasszony lett: Iman jóképű férfihez megy hozzá

Ránija jordán királyné lánya, Iman jordán hercegnő hamarosan férjhez megy.

rania-királyné-lánya-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ránija jordán királyné és II. Abdullah jordán király örömteli hírt jelentettek be, eljegyezték idősebbik lányukat, Iman hercegnőt

Ránija jordán királyné lányát, Imant eljegyezték

A királyi párnak négy gyermeke született: Hussein 1994-ben, Iman 1996-ban, Salma 2000-ben, Hashem pedig 2005-ben látta meg a napvilágot. A frissen eljegyzett hercegnő az Ammani Nemzetközi Akadémián tanult, ahol őt választották a legjobb női sportolónak, 2014 júniusában végezte el ott a tanulmányait, ezután a Georgetown Egyetemre ment, ugyanide vették fel bátyját, Husseint is.

Bár Washingtonban van az egyeteme, ideje nagy részét Jordániában töltötte, édesanyjával több alkalommal megjelent a nyilvánosság előtt, hogy ő is képviselje a családját. Jameel Alexander Thermiotis jegyezte el, arról egyelőre nincs információ, hogy a jóképű férfival mikor ismerkedett meg.

Ránija jordán királyné az Instagramon az alábbi szöveggel jelentette be, hogy lánya gyűrűs menyasszony lett: "Gratulálok neked, én drága, Imanom, a mosolyod mindig is egy ajándék volt a számomra, amit születésed napjától nagyra becsültem. Szeretettel és nevetéssel teli életet kívánok neked és Jameelnek!"

Képes összeállításunkban friss fotókat láthatsz Iman jordán hercegnőről.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük