Az 51 éves Ránija jordán királyné megmutatta ritkán látott édesanyját: ilyen fiatalos Ilham

Ránija jordán királyné anyák napja alkalmából mutatta meg édesanyját.

ránija-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

II. Abdullah király még herceg volt, amikor 1993-ban feleségül vette Ránija Al Jasint, akit manapság mindenki Ránija jordán királynéként emleget.

Hivatalosan 1999 óta tölti be a királyné pozícióját, az előkelőség aktív felhasználója az Instagramnak, ahol megosztja a rajongókkal, milyen ügyeket támogat, illetve milyen királyi feladatokat lát el. Olykor szeretteiről is kitesz felvételeket.

Ránija jordán királyné anyja

Jordániában március 21-én ünnepelték az anyák napját, természetesen a királyné is posztolt ennek alkalmából. Az alábbi felvételen édesanyjával, Ilham Yassinnal, illetve a négyből három kisebbik gyermekével, Imannal, Hashemmel és Salmával látható.

Ahogy a fotón is látszik, Ilham nagyon fiatalos, látszik, hogy tőle örökölte a szépségét az előkelőség. Arról nincs információ, pontosan mikor született az asszony, de mivel a királyné idén augusztus 31-én ünnepli 52. születésnapját, ebből arra tippelünk, hogy legalább a hatvanas évei végén, vagy a hetvenes évei elején, esetleg közepén jár.

2017-ben szintén posztolt anyukájáról, ezen a képen a lánytestvére is rajta van.

Ahogy a britek imádott hercegnéje, Katalin, így a jordánok királynéja sem előkelő családból származik. Ránija 1970. augusztus 31-én született Kuvaitban Faisal Sedki Al-Yassin és Ilham Yassin lányaként. Szülei palesztin származásúak.

Édesapja orvosként dolgozott, így jó módban éltek. Rániját és két testvérét nyugati típusú iskolákba küldték, egy angol nyelvű intézményben tanultak Kuvaitban. Miután a királyné leérettségizett, a Kairói Amerikai Egyetem hallgatója lett, ahol üzleti tanulmányokból diplomázott. Az öbölháború idején családjával arra kényszerültek, hogy elhagyják Kuvaitot, ezután Jordániában telepedtek le.

Képek Ránija jordán királyné lányairól

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek Ránija jordán királyné lányai.

Ezt is szeretjük