Ránija jordán királyné szépséges lányaival fotózkodott: Iman 25, Salma 21 éves

Ránija jordán királyné két lány és két fiú édesanyja.

ránija-jordán-királyné

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ránija jordán királyné 1993-ban lett II. Abdullah felesége, aki akkor még csak herceg volt. Családot alapítottak, Hussein herceg 1994-ben, Iman hercegnő 1996-ban, Salma hercegnő 2000-ben, Hashem herceg 2005-ben látta meg a napvilágot.

Ők Ránija jordán királyné lányai

Érdekesség, hogy a lányai majdnem ugyanazon a napon ünneplik a szülinapjukat, idősebbik lánya szeptember 27-én, a kisebbik szeptember 26-án született. Iman az Ammani Nemzetközi Akadémián tanult, ahol őt választották a legjobb női sportolónak, 2014 júniusában végezte el ott a tanulmányait, ezután a Georgetown Egyetemre ment, ugyanide vették fel bátyját, Husseint is.

Salma is ugyanott végezte középiskolai tanulmányait, mint nővére, 2018-ban érettségizett le, a Sandhursti Királyi Katonai Akadémiára ment ezután, 2020-ban ő lett a jordániai fegyveres erők első női repülőgép-pilótája.

Mindketten nagyon helyesek, édesanyjuk Instagram-oldalára mindig nagy örömmel posztol róluk, közös fotóikon látszik, mennyire jó és harmonikus a kapcsolatuk. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűek Ránija jordán királyné lányai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük