59 éves lett a Karate kölyök: Ralph Macchio éveket letagadhatna a korából
Ralph Macchio a mai napig színészkedik, ám a Karate kölyök sikereit sosem sikerült túlszárnyalnia.

ralph-macchio-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ralph Macchio a '80-as évek egyik ünnepelt sztárja volt, először az 1983-as A kívülállók című mozival hívta fel magára a figyelmet, ám az igazi világhírnevet a Karate kölyök-filmek hozták meg számára. Ő alakította a főszerepet, Daniel LaRussót. Amikor 1984-ben megjelent az első rész, a kölyökképű sztár már 23 esztendős volt. Hihetetlen, hogy rohan az idő, hiszen a színész, aki örök fiatalként él megannyi ember emlékezetében, már 59 esztendős.

Ralph Macchio már 59 éves

A sztár számára különleges nap a mai, hiszen ma van a születésnapja. A színészkedés a mai napig része az életének, ám a Karate kölyök sikereit sosem tudta túlszárnyalni, a The Guardiannek adott interjújában elmesélte, mindig a magánélete volt számára az első, a karrier csak örök második maradt az életében, ez az egyik oka annak, hogy sosem vált olyan szintű színésszé, aki minden évben a legnagyobb kasszasikerekben venné ki a részét.

- Ha minden leendő alkalomnál tényleg próbáltam volna élni a lehetőséggel, valószínűleg sokkal több munkám lett volna, de mégsem kaptam meg őket, mert akkor épp baseballmeccsen voltam a szülővárosomban. Sosem én voltam a legnagyobb kockázatvállaló, és tisztában vagyok vele, hogy ez a tulajdonságom is hozzájárult ahhoz, hogy számos lehetőségtől elestem. De szerintem ez az óvatosságom segített abban is, hogy mindig két lábbal a földön járjak, úgyhogy meg vagyok elégedve a döntéseimmel - magyarázta a lapnak 2020 nyarán.

Az elmúlt években olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Cobra Kai, amiben szintén Daniel LaRussót alakította, illetve a Fülledt utcák. Bár 59 éves, egyáltalán nem tűnik annyinak, bőven letagadhatna 15 évet a korából.

Ezt is szeretjük