Ő Quentin Tarantino egzotikus szépségű felesége: Daniella második gyerekükkel várandós

Quentin Tarantino újra apa lesz.

tarantino-és-neje-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Quentin Tarantino 55 esztendősen vette feleségül a nála húsz évvel fiatalabb, izraeli származású kedvesét, Daniella Pick modellt és énekesnőt.

Kisfiuk, Leo 2020 februárjában látta meg a napvilágot, ám ebben az évben ismét szülői örömök elé néznek, már úton van a második gyerekük.

Quentin Tarantino felesége terhes

Először az izraeli Yedioth Ahronoth lap közölte, hogy a rendező felesége második gyermeküket hordja a szíve alatt, és néhány hónap múlva világra hozza a picit, további részleteket nem közöltek, így a baba neme sem derült ki.

GettyImages-1165195107
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Erre a hírre reflektálva a házaspár sajtósa az E! Newsnak erősítette meg, hogy valóban újra szülők lesznek. Fiuk, Leo ebben a hónapban ünnepli második születésnapját, így nem lesz olyan nagy korkülönbség a testvérek között. Csak egy hajszálon múlt, hogy ne így nevezzék el elsőszülött gyerkőcüket.

- Majdnem más nevet adtunk neki, mert azt gondoltuk, hogy az emberek majd azt feltételezik, hogy Leonardo DiCaprio után neveztük el. Persze ezzel nem is lenne gond, de nem utána, hanem a feleségem nagyapja után kapta a nevét, és persze azért is, mert a mi szívünknek ő egy kis oroszlán - fogalmazta az 58 esztendős rendező 2021 júniusában Jimmy Kimmel műsorában.

GettyImages-1150758887
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Tarantino azon hírességek közé tartozik, aki ötven felett tapasztalhatta meg először az apaság örömeit, ugyanis Daniella Pick előtt senki mással nem alapított családot, sőt ő volt az első nő, akit feleségül vett. Ha a kisfiára gondol, vagy csak a nevét látja leírva egy papírra, egyből elérzékenyül. Kis oroszlánjának becézi.

- Ő a legbájosabb emberi lény, akivel életemben találkoztam - fogalmazta a CBS Sunday Morning műsorában.

Daniellával 2009-ben sodorta össze a sors, amikor Izraelben reklámozta a Becstelen brigantyk című mozifilmjét, bár egy időben a se veled, se nélküled állapot jellemezte a kapcsolatukat, rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni, így 2018-ban összekötötték az életüket.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép Stella Banderas.

Ezt is szeretjük