Fekete hajú szépség Quentin Tarantino 39 éves felesége: Daniella két gyereket szült a rendezőnek

Quentin Tarantino 2009-ben ismerte meg élete szerelmét, Daniella Picket, aki mellett azóta is kitart.

quentin-tarantino-daniella-pick-getty-femina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Quentin Tarantino a világ egyik leghíresebb ma élő rendezője, olyan filmeket köszönhetünk neki, mint a Ponyvaregény, a Kutyaszorítóban, a Kill Bill, az Alkonyattól pirkadatig, a Tiszta románc, a Született gyilkosok, a Django elszabadul, az Aljas nyolcas vagy a Becstelen brigantyk.

Összesen nyolc alkalommal jelölték Oscar-díjra, ebből kétszer nyert, a Ponyvaregény és a Django elszabadul forgatókönyve aranyszobrocskát ért. 

Quentin Tarantino felesége, Daniella Pick

Quentin Tarantino élete során sok szép és híres nővel randevúzott, például Margaret Chóval, Kathy Griffinnel, Mira Sorvinóval és Sofia Coppolával. Élete szerelmével, Daniella Pickkel azonban csak 2009-ben ismerkedett meg. A fekete hajú szépség akkor csupán 26 éves volt, a rendező húsz évvel idősebb nála. 

Daniella a híres izraeli dalszerő és énekes, Cvika Pick lánya, édesapja oldaláról van két édestestvére és két féltestvére. Quentin Tarantino 2017-ben jegyezte el szerelmét, akivel 2018-ban házasodtak össze. 2020-ban megszületett első gyermekük, egy kisfiú, aki a Leo nevet kapta. 

- Ha túl sokat beszélek róla, sírni fogok. Még egy papíron leírva sem bírom látni a nevét, azonnal sírok. Ő az én Leóm. Ő az én kis oroszlánom! - nyilatkozta Tarantino meghatottan 2021 nyarán a CBS reggeli műsorában kisfiáról.

2022 júliusában érkezett a második csemete, aki a szépen csengő Adriana nevet kapta. 

Képes összeállításunkból végre jobban is megismerheted Quentin Tarantino szépséges feleségét, Daniella Picket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Brendan Fraser családja

Gyönyörű famíliája van az Oscar-díjas sztárnak.

Cover: Getty Images/Kevin Mazur

Ezt is szeretjük