Ők Brendan Fraser ritkán látott modell fiai: gyönyörű családja van az Oscar-díjas színésznek

Brendan Fraser büszkén állt a kamerák elé fiaival az oldalán és az újdonsült Oscar-díjával a kezében.

brendan-fraser-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brendan Frasernek nagy örömben volt része a 2023-as Oscar-gálán, ugyanis elnyerte a legjobb színésznek járó díjat A Bálna című filmben nyújtott kiemelkedő alakításáért.

Ami a magánéletét illeti, a színész exfelesége Afton Smith volt, akitől három gyermeke is született. Griffin 2002-ben, Holden 2004-ben, Leland 2006-ban látta meg a napvilágot.  

Brendan Fraser fiai, Holden és Leland az Oscar-gálán

A gálát követő Vanity Fair-partira két fia, Holden és Leland, illetve jelenlegi párja, Jeanne Moore sminkmester is elkísérte. A két fiatalnak van egy bátyja is, Griffin, aki szeptemberben lett húszéves, de ő nem tudott ott lenni a premieren. 

Leland Fraser (bal oldalon), Brendan Fraser és Holden Fraser (jobb oldalon).
Leland Fraser (bal oldalon), Brendan Fraser és Holden Fraser (jobb oldalon).
Fotó: Getty Images Hungary/Danielle Venturelli

Ritka pillanatnak számít, hogy a sztár gyermekeivel álljon a fotósok elé, ám az Oscar-gála utáni parti kitűnő alkalomnak bizonyult. Kisebbik fia vörös, az idősebbik gyermeke pedig sötétbarna tincsekkel hódít.

Büszkén állnak édesapjuk oldalán, miközben átkarolják a színészt. Elnézve a képeket, megállapíthatjuk, hogy Leland és Holden nagyon sármosak, egyértelműen a színész igéző szemeit örökölték.

Leland Fraser (bal oldalon), Holden Fraser (középen), Brendan Fraser és párja, Jeanne Moore.
Leland Fraser (bal oldalon), Holden Fraser (középen), Brendan Fraser és párja, Jeanne Moore.
Fotó: Getty Images Hungary/Karwai Tang

Karakteres arcuknak köszönhetően a modellvilágban is sikerült megvetniük a lábukat. Mindkettőjüket a New York-i Marilyn Agency szerződtette le, így valószínűleg a jövőben még többször hallhatunk róluk.

Nézd meg Pierce Brosnan modell fiainak képeit!

Brosnan mostani felesége, Keely Shaye büszkén osztotta meg azt a képet, amellyel fiai bekerültek a People magazin 2022-es legszexibb férfiai című lapszámába.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük