Brendan Fraser szerelme ilyen gyönyörű volt a BAFTA-gálán: íme a díjátadó sztárpárjai

Fotókon mutatjuk a 2023-as BAFTA-gála sztárpárjait.

brendan-fraser-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A londoni Royal Festival Hall adott otthont a 76. alkalommal megrendezett BAFTA-gálának tegnap este. Ahogy azt ma már közöltük, Katalin hercegné káprázatosan festett Vilmos herceg oldalán, de nem ők voltak az egyetlen páros a filmes díjátadón. A bálnával visszatérő Brendan Fraser is kedvesével lépett a vörös szőnyegre.

Sztárpárok a 2023-as BAFTA-gálán

Brendan Fraser először 2022-ben mutatkozott a nyilvánosság előtt Jeanne Moore sminkmester és fodrász oldalán, arról nincs információ, mikor és hogyan szerettek egymásba. Előző felesége Afton Smith volt, akivel három fiút vállalt, Griffin 2002-ben, Holden 2004-ben, Leland 2006-ban született.

A sztár 2022-ben került újra középpontba A bálna című alkotással, melyben ő játssza a főszerepet. Az ősbemutatót a velencei filmfesztiválon tartották, ahol Jeanne szintén jelen volt. Alakításáért esélyes volt, hogy elnyerje a BAFTA-gálán a legjobb férfi színésznek járó díjat, de azt végül Austin Butler, az Elvis főszereplője kapta meg. Fraser bár Londonban nem nyert tegnap este, de a márciusi Oscar-gálán még bőven lehet esélye, hogy övé lesz az aranyszobor.

Képes összeállításunkban megnézheted a 2023-as BAFTA-gála szárpárjait.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük