Megszületett Pippa Middleton második gyermeke: a kislány nem akárki után kapta a nevét
Pippa Middleton hétfőn adott életet második gyermekének.

pippa-middleton
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Örömhírre ébredhetett Katalin hercegné hétfő reggel, hiszen megszületett húga második gyermeke. Pippa Middletonról 2020 decemberében derült ki, hogy ismét anyai örömök elé néz, kislányát 2021. március 15-én hozta a világra reggel fél ötkor. 

A csöppség 2,9 kilogrammal született. Pippa és autóversenyző férje, James Matthews immár egy kisfiú, Arthur és egy kislány büszke szüleinek mondhatják magukat. Második gyermeküknek gyönyörű, egyben jelentőségteljes nevet választottak: Grace Elizabeth Jane-nek keresztelték el.

Pippa Middleton másodszor is anya lett

Nem is akárki inspirálta a szülőket a névválasztásban, a kicsi Katalin után kapta az Elizabeth nevet, ugyanis az előkelőség leánykori neve Catherine Elizabeth Middleton. 

pippa és kate
Fotó: Clive Brunskill / Getty Images Hungary

A szülők egyúttal édesanyjuk előtt is tisztelegnek, míg Pippa és Katalin anyjának, Carole Middletonnak szintén Elizabeth a középső neve, addig a Jane apai ágról származik, James édesanyja után. 

A baba és anyukája is jó egészségnek örvendenek - írta meg a People magazin, valamint a lap a család egy közeli forrásától arról értesült, hogy Katalin és Vilmos úsznak a boldogságban. 

- A herceg és a hercegné valósággal repesnek az örömtől. A kislány minden porcikája tökéletes, az egész család úszik a boldogságban! - újságolta el a bennfentes.

Ez a fotó 2018-ban készült Pippa Middletonról és férjéről, amikor az előkelőség kisfiukat hordta a szíve alatt.
Ez a fotó 2018-ban készült Pippa Middletonról és férjéről, amikor az előkelőség kisfiukat hordta a szíve alatt.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Valószínűleg unokatestvérei, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg szintén majd’ kiugranak a bőrükből, hogy hamarosan együtt játszhatnak unokatestvérükkel. Valamint természetesen Katalin és Pippa édesanyja is repes a hírtől. Carole Middleton két héttel ezelőtt áradozott arról, mennyire várja ötödik unokája érkezését.

- Remélem, hogy idén többet lehetek együtt a családommal, mint tavaly, többet játszhatok az unokáimmal, beleértve a legkisebbet, aki éppen úton van. Futkározni akarok velük a domboldalon, csúszdázni velük a játszótéren, ameddig csak bírom. Főzök rájuk, táncolok velük, és biciklizni megyünk - magyarázta a Good Housekeeping interjújában.

Charlotte ennyire hasonlít Katalinra

Katalin egy szem kislánya gyakorta visel ugyanolyan színvilágban pompázó darabokat, melyek az ő szettjéhez illenek. Nézd meg képes összeállításunkban, milyen édesek együtt hasonló ruhában! 

Ezt is szeretjük