Pierre Cosso volt a 80-as évek szívtiprója: ma már rá sem ismernél a Házibuli 2. részének sztárjára

Pierre Cosso A házibuli folytatódik szépfiúja volt.

pierre-cosso-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierre Cosso neve sokaknak lehet ismerős, ugyanis ő volt A házibuli folytatódik jóképű főszereplője, Philippe, akibe a Sophie Marceau által megformált Vic beleszeret. Az Algériában született francia színész ismerős lehet még a Megperzselt szívek, A római lány és a Szerelmek Saint Tropez-ban című produkciókból is. Csupán 21 éves volt, amikor befutott a Házibuli folytatásával, akkor pillanatok alatt tinibálvánnyá vált.

Pierre Cosso napjainkban

A Voicinak adott interjújából kiderült, hogy teljesen véletlenszerűen kapta meg az életét megváltoztató szerepet. Ekkor Georges Beaume lett az ügynöke, aki Alain Delon karrierjét is egyengette.

- Amit nem tudtam, hogy Georges Beume volt Anthony Delon (Alain Delon fia, aki három évvel fiatalabb Cossónál - a szerk.) keresztapja. Miután kikiáltották, hogy Cosso az új Delon, szerintem az ügynököm direkt küldött Olaszországba, hasonlóan tett Marc Porellel is, aki Alain Delon konkurense volt.

Bár jól érezte magát Olaszországban, és több filmben is szerepelt, a filmezés és a színészet mégsem tette boldoggá, 2011 óta már nem is vállal szerepeket. 2003-ban körbeutazta a világot egy hajóval, ezzel egy gyerekkori álmát valósította meg, manapság is Tahitin él a családjával. Legnagyobb szenvedélye a zene, legutóbbi albuma 2022 májusában jelent meg.

2009 óta párkapcsolatban él polinéziai szerelmével, Rauteával, a nő egy fiúval ajándékozta meg, Noa 2011-ben jött a világra. Előző kapcsolataiból két fia született, Lucas és Lido már tinédzserek.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Pierre Cosso.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Sophie Marceau ilyen szép volt a fesztiválon

A Házibuli gyönyörű színésznőjét még felismernéd?

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük