Pierce Brosnan ritkán látott lányunokájáról posztolt: a 6 éves Marley May a rajongóit is elbűvölte

Pierce Brosnan legkisebb unokájáról posztolt.

pierce-brosnan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnan háromszoros nagypapa, örökbe fogadott lánya, Charlotte Brosnan két gyermeket szült, Isabella 1998 augusztusában, Lucas 2005 áprilisában jött a világra. 

Sajnos a James Bond sztárja végül 2013-ban örökre elveszítette lányát, Charlotte rákban hunyt el. Sean Brosnan fiának egy kislánya született, aki a szépen csengő Marley May Cassandra nevet kapta.

Pierce Brosnan unokája hatéves lett

Pierce Brosnan tegnap az Instagramján köszöntötte fel legkisebb unokáját, aki a hatodik születésnapját ünnepelhette. Még egy aranyos képet is feltöltött a szőke hajú, kék szemű kislányról.

Tom Hanks felesége, Rita Wilson ezt kommentelte a fotó alá: "Micsoda szépség!" De rajta kívül még számos rajongót megbabonázott a kislány ártatlan tekintete. "Gyönyörű, tőled örökölte a szemeit!" "A tekintetében annyira téged látlak!" "Annyira aranyos" - fogalmazták.

Marley-t utoljára 2019-ben mutatta meg a rajongóinak, akkor édesapjával és nagybátyjával, Dylannel szerepelt együtt. 

Harmadik nevét elhunyt nagymamája, Cassandra Harris után kapta, sajnos 1991 decemberében örökre lehunyta a szemeit, petefészekrákban halt meg, még nagyon fiatal, csupán 43 esztendős volt. Brosnan csak évekkel később tudott továbblépni, Keely Shaye Smith újságírónővel 1994-ben váltak egy párrá.

A 68 esztendős színész 2017-ben a Live Kelly and Ryan műsor vendége volt, ahol megnyílt arról, mennyire szereti az unokáját.

- Marley-tól egyszerűen csak elolvadok. Nagy öröm számomra, hogy nagyszülő lehetek. Van benne valami mámoros érzés, ez tényleg egy gyönyörű élethelyzet - fogalmazta.

Fabiosa lap egy másik interjújából így idézte a szavait:

- Most már büszke nagyapa vagyok, persze még mindig pezseg az élet ebben az idős fickóban, szóval addig hajtom a szekeret, ameddig csak bírom. Az élet annyira értékes, mégis mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül a semmiből érhet véget, akkor miért kéne azt elvesztegetnünk? Pont emiatt élvezem a gyönyörű családom, a gyermekeim és az unokáim társaságát.

Pierce Brosnan és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodálatos párost alkot Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük