Erzsébet unokája elválik - 12 év után hagyta el a felesége
Anna hercegnő fia, Peter Phillips elválik feleségétől.

erzsébet-királynő-peter-phillips-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt hónapokban több botrány is kitört a királyi családban, elég csak a szexbotrányba keveredett András hercegre vagy Harry és Meghan visszavonulására gondolni.

Most egy újabb váratlan fordulat történt, Erzsébet királynő legidősebb unokája, Anna hercegnő fia, Peter Phillips 12 évig tartó házassága tönkrement.

Peter Phillipset elhagyta a felesége

A brit sajtó közül a Daily Mail és a The Sun a pár egy barátjára hivatkozva közölte a válás hírét. A kanadai születésű Autumn Phillips jelentette be férjének, hogy válni akar. Állítólag Peter Phillips nem érzékelte, hogy a házasságukkal probléma lenne, és teljesen ledöbbentette, mik a felesége tervei.

Autumn a válás után vissza akar költözni hazájába, Kanadába, közös lányaikat, a kilencéves Savannáht és a hétéves Islát is magával vinné. Nem lenne bonyolult ezt kiviteleznie, mivel mind a hárman kettős állampolgársággal rendelkeznek. A bennfentes szerint az előkelőség akkor vette a bátorságot, hogy elhagyja férjét, miután Meghan hercegné és Harry herceg bejelentették, hogy a királyi család magas rangú tagjaiként lemondanak a betöltött feladatkörükről.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Peter teljesen le van taglózva, nem számított a válás bejelentésére. Abban a hitben élt, hogy boldog házasságban él, és tökéletes családdal rendelkezik, de most teljesen lesokkolódott - magyarázta a lapnak az egyik bennfentes.

Az is kiderült, hogy Autumn Phillips nagyon közel áll Erzsébet szívéhez, így most ő is csalódottságot és dühöt érez, hogy tönkrement a házasságuk. Állítólag nem egy harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk.

Katalint és Meghant teljesen másképp állítja be a brit sajtó

A Buzzfeed újságírója kiszúrta, hogy milyen komoly kettős mérce zajlik a brit sajtóban Katalin és Meghan megítélése terén. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szalagcímekkel futnak a két hercegnéről gyártott cikkek. Megdöbbentő a különbség.

Ezt is szeretjük