Paul Walker és Vin Diesel lányainak közös fotója: az akciósztár barátja emlékére posztolta a képet
Vin Diesel Paul Walker halálának nyolcadik évfordulója alkalmából posztolt.

paul-walker-és-vin-diesel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Paul Walker 2013. november 30-án hunyta le örökre a szemeit, épp a kaliforniai Valenciában volt, hogy részt vegyen egy általa szervezett jótékonysági eseményen. A rendezvényt követően egy barátjával elmentek egy próbakörre egy piros 2005-ös kiadású Porsche Carrera GT-vel, azonban a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett. Először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának ütköztek, aminek következtében a kocsi kigyulladt.

Sajnos mindketten az életüket vesztették a helyszínen. A tragédia pillanatok alatt körbejárta a világsajtót, rajongók milliói gyászolták a negyvenéves színészt, még a Halálos iramban hetedik részének forgatását is leállították a szörnyű baleset miatt. Walker kollégája és egyik legjobb barátja, Vin Diesel a mai napig óriási szeretettel beszél róla, és örökké a szívében őrzi emlékét, erről tanúskodik legújabb Instagram-posztja is, amit a tragédia nyolcadik évfordulója alkalmából osztott meg.

Paul Walker és Vin Diesel lányainak közös fotója

Az 54 esztendős akciósztár egy olyan, még soha nem látott felvételt posztolt, amelyen Walker 23 éves lánya, Meadow és Diesel 13 éves kislánya, Hania láthatóak. A lányok között szoros kapocs alakult ki az elmúlt években, úgy szeretik egymást, mintha vér szerinti testvérek lennének. A kép Meadow esküvőjén készült, amelyen Vin Diesel és családja is részt vettek, sőt a színészt érte a megtiszteltetés, hogy az oltár elé kísérhette az arát. 

Diesel a kép alá egy megható szöveget is írt, amit egyenesen Paul Walkernek írt.

- Annyi mindent kell mondanom neked... emlékszem arra a napra, amikor a Halálos iramban negyedik részének azt a jelenetét forgattuk, ahol kínai ételt ettünk, és volt egy testvéri harcjelenetünk, amely úgy végződött, hogy azt mondtad: "Letty csak azt akarta, hogy gyere haza, Dom". Amikor aznap végeztünk a forgatással, bejöttél a lakókocsimba, és megkérdezted, mégis mi jár a fejemben - kezdte a mondandóját, majd így folytatta:

- Mindig tudtad, ha járt valami a fejemben. Vicces. Elmeséltem neked, hogy gyermekem lesz, és nem tudtam, mire számítsak a kórházban, ahova a munka után készültem. Sosem feledem, amit akkor mondtál... azt mondtad, sok kemény srác azt tanácsolja, várj a szülőszobán kívül, de ez helytelen. Menj csak be, vágd el a köldökzsinórt, és ez lesz életed legjobb napja! Te persze tapasztalatból beszéltél, hiszen akkor már volt egy saját angyalod.

- Ma nyolc éve... és nem telik el úgy nap, hogy ne emlékeznék a testvériségre, amellyel megáldottak bennünket... de ezt te jól tudod. Az életben bekövetkezett tragédiákat mindig az élet áldásai követik abban az esetben, ha nyitott maradsz, és megmarad a hited. Nézd meg ezt a fotót, Pablo, mosolyt csal az arcodra! Ugyanaz az angyal van rajta, akire testvéri tanácsoddal a legszebben segítettél felkészülni, ugyanaz az angyal, akit a drága Meadow felkért, hogy legyen a koszorúslánya.

A végén kifejtette, mennyire hiányzik neki a színész.

- A gyerekeim mindig azt mondják nekem, hogy Paul bácsi veled van, apa, mindig... és a szívem mélyén tudom, hogy igazuk van. Hiányzol, Pablo.

Akciósztárok és párjaik

Képes összeállításunkban megnézheted, kit szeret Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham vagy éppen Arnold Schwarzenegger.

Ezt is szeretjük