Julia Roberts ikrei 17 évesek lettek: Hazelt és Phinnaeust ezekkel a fotókkal köszöntötték fel szülei

Julia Roberts és Daniel Moder ikrei már 17 évesek.

julia-roberts-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Julia Roberts és férje, Daniel Moder három kamasz gyermeket nevelnek együtt, ikreik, Hazel és Phinnaeus 2004. november 28-án, kisebbik fiuk, Henry 2007. június 18-án látta meg a napvilágot. Ikreik 17. születésnapja alkalmából közösségi oldalaikon köszöntötték fel a gyerekeket.

Julia Roberts ikrei 17 évesek lettek

Roberts és férje azon sztárpárok közé tartoznak, akik a magánéletüket óvják a nyilvánosság elől, kevés nyilatkozat született a családi életükről, emellett a közösségi oldalaikra sem töltenek fel rendszeresen új fotókat a gyerekekről.

Ezzel a döntésükkel szeretnék őket védeni, hiszen a közszereplők csemetéi sokkal több veszélynek vannak kitéve, mint egy átlagemberé, egy sztár gyermekét sokkal többen szekálhatják nyilvánosan vagy online, nem mellesleg könnyebben potenciális áldozatokká válhatnak az emberrablók szemében.

Az ikrek születésnapja alkalmából azonban kivételt tettek, Julia Roberts egy imádni való babafotóval, míg Moder egy maximum két-három éves felvétellel köszöntötte fel a gyerekeket. Moder fotóján pont össze vannak öltöztetve a testvérek, mind a ketten az egyik népszerű szuperhős, Wonder Woman ihlette pólót viselik.

Képes összeállításunkban megnézheted, Julia Roberts és férje milyen képekkel köszöntötték fel ikreiket, emellett további fotókat láthatsz a gyerekekről.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük