Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia tiszta apja: a 23 éves Joseph igazi izompacsirta

Arnold Schwarzenegger és házvezetőnője szerelemgyerekéből is testépítő lett.

Arnold Schwarzenegger és fia hasonlósága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger igazi hollywoodi nagyágyú, aki évtizedek óta meghatározó alakja a filmiparnak, épp ezért állandó figyelem övezi az életét. Ennek ellenére az egyik legnagyobb titkát sokáig sikerült megőriznie: a '90-es évek közepén házasemberként bonyolódott viszonyba a család házvezetőnőjével, Patricia Baenával.

Arnold Schwarzenegger sokáig titkolt fia

A félrelépésből egy szerelemgyermek is született. Arról, hogy Joseph édesapja kicsoda valójában, egészen 2011-ig senki nem tudott, ám miután a fiú egyre jobban elkezdett hasonlítani a színészre, kiderült minden. Az ügyből nem csak hatalmas sajtószenzáció lett, Schwarzenegger házassága is ráment, négy gyermeke édesanyja, Maria Shriver abban a percben kiköltözött Beverly Hills-i otthonukból, hogy rájött, férje megcsalta. Az akcióhős teljes felelősséget vállalt a tetteiért, nyilvánosan kért bocsánatot azoktól, akiket megbántott, és elhatározta, hogy onnantól kezdve aktív résztvevője lesz Joseph életének.

Be is tartotta a fogadalmát, az immár 23 éves izompacsirta Instagram-oldalán gyakran láthatunk róluk közös fotókat. Szembetűnő, mennyire hasonlítanak egymásra. A sármos fiatalember örökölte apja szenvedélyét a testépítés iránt. Szinte minden percet a konditeremben tölt, hogy profi sportoló válhasson belőle, pályafutása építésében pedig a lehető legjobb edző adja neki a tippeket, maga a Terminátor. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Joseph mennyire hasonlít az édesapjára, valamint azt is megmutatjuk, micsoda izompacsirta lett belőle 23 éves korára.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük