Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia tiszta apja: a 23 éves Joseph igazi izompacsirta

Arnold Schwarzenegger és házvezetőnője szerelemgyerekéből is testépítő lett.

arnold-schwarzenegger-joseph-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Arnold Schwarzenegger igazi hollywoodi nagyágyú, aki évtizedek óta meghatározó alakja a filmiparnak, épp ezért állandó figyelem övezi az életét. Ennek ellenére az egyik legnagyobb titkát sokáig sikerült megőriznie: a '90-es évek közepén házasemberként bonyolódott viszonyba a család házvezetőnőjével, Patricia Baenával.

Arnold Schwarzenegger sokáig titkolt fia

A félrelépésből egy szerelemgyermek is született. Arról, hogy Joseph édesapja kicsoda valójában, egészen 2011-ig senki nem tudott, ám miután a fiú egyre jobban elkezdett hasonlítani a színészre, kiderült minden. Az ügyből nem csak hatalmas sajtószenzáció lett, Schwarzenegger házassága is ráment, négy gyermeke édesanyja, Maria Shriver abban a percben kiköltözött Beverly Hills-i otthonukból, hogy rájött, férje megcsalta. Az akcióhős teljes felelősséget vállalt a tetteiért, nyilvánosan kért bocsánatot azoktól, akiket megbántott, és elhatározta, hogy onnantól kezdve aktív résztvevője lesz Joseph életének.

Be is tartotta a fogadalmát, az immár 23 éves izompacsirta Instagram-oldalán gyakran láthatunk róluk közös fotókat. Szembetűnő, mennyire hasonlítanak egymásra. A sármos fiatalember örökölte apja szenvedélyét a testépítés iránt. Szinte minden percet a konditeremben tölt, hogy profi sportoló válhasson belőle, pályafutása építésében pedig a lehető legjobb edző adja neki a tippeket, maga a Terminátor. 

Képes összeállításunkban megnézheted, Joseph mennyire hasonlít az édesapjára, valamint azt is megmutatjuk, micsoda izompacsirta lett belőle 23 éves korára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük