Paul Walker lánya álomszép volt Vin Diesel és Ludacris oldalán: Meadow a Halálos iramban sztárjaival pózolt
Paul Walker lánya Vin Diesellel és Ludacrisszal fotózkodott.

paul-és-vin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén novemberben lesz kilenc éve, hogy elhunyt Paul Walker. Tragikus halála óta legjobb barátja és színészkollégája, Vin Diesel mindent megtesz annak érdekében, hogy ne feledtesse el a rajongókkal Walker nevét, emellett a sztár lányáról, Meadow-ról is gondoskodik.

Az idén novemberben 24. születésnapját ünneplő modell családtagként tekint a Halálos iramban sztárjára.

Paul Walker lánya Vin Diesellel és Ludacrisszal fotózkodott

Meadow ezen a héten töltött fel egy friss fotót, a fekete szépség csak úgy ragyog Vin Diesel oldalán, a fotóhoz csatlakozott még Ludacris is, aki szintén jó kapcsolatot ápolt Paul Walkerrel, emellett több Halálos iramban-filmben is eljátszotta Tej Parker karakterét.

Meadow röviden ennyit írt a képhez: "Család."

Követőit meghatotta a közös fotójuk: "Annyira aranyosak vagytok így együtt, mindjárt elsírom magam, ti vagytok a legjobbak!" "Paul most biztosan mosolyog rátok onnan fentről!" "Csak fel a fejjel, királynő! Paul büszke rád!" "Ez az egyik legvidámabb kép, amit valaha láttam Meadow-ról!" - fogalmazták.

Diesel mindig nagy szeretettel nyilatkozik Paul Walkerről, aki már az első közös filmjük olvasópróbáján pozitív benyomást tett rá.

- Emlékszem, a forgatás előtt egy héttel tartottunk egy olvasópróbát, és már a legelején Paulnak volt egy különös szokása, azt éreztette velem, hogy csakis az érdekli, amit én gondolok - idézte szavait a South Cina Morning Post.

Akciósztárok és párjaik

Képes összeállításunkban megnézheted, kik rabolták el a legnépszerűbb akciósztárok szívét. (Megjegyzés: a 2021. novemberi összeállításunkban még szerepel Sylvester Stallone és felesége is, ám idén augusztusban kiderült, hogy válnak.)

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük