Steve Irwin fiából szőke herceg lett: a 18 éves Robert a lányok kedvence
Robert méltó utódja híres édesapjának, továbbviszi Steve Irwin hagyatékát.

steve-irwing
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Irwin a valaha élt egyik leghíresebb természettudós, milliók szívébe lopta be magát a Krokodilvadász című műsorával, és az egész világ gyászolta, amikor egy tragikus balesetben életét vesztette 2006 szeptemberében. 

Örökségét gyermekei viszik tovább, akik le sem tagadhatnák, hogy ki az édesapjuk. A 24 esztendős Bindi és öccse, Robert örökölték szenvedélyes rajongását az állatvilág iránt.

Steve Irwin fia, Robert

18 éves fián már most látszik, méltó utóda híres apjának: már számos produkcióban feltűnt, hogy átadja tudását az élővilágról. Édesanyjával és nővérével karöltve szerepel többek között a Crikey! It's the Irwins című műsorban, melyben az Ausztrália Állatkert ügyes-bajos hétköznapjaiba kalauzolják el nézőiket. 

Robert nem csak az állatbarátok figyelmét vonzotta magára az utóbbi időben, a lányok nagy kedvence lett. Nem csoda, szőke hajával és ragyogó kék szemével úgy fest, mint egy daliás herceg. Az Instagram-oldalát is szép számmal ostromolják a hölgyrajongók, több képe alatt is lehet olyan hozzászólásokat olvasni, melyek azt ecsetelik, hogy milyen jóképű az ausztrál fiú. 2022 júliusában a Stellar magazin címlapjára került, a képek láttán sokan lettek belé szerelmesek.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire helyes pasi lett Steve Irwin 18 éves fiából.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük