Steve Irwin fiából szőke herceg lett: a 18 éves Robert a lányok kedvence

Robert méltó utódja híres édesapjának, továbbviszi Steve Irwin hagyatékát.

steve-irwing

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Steve Irwin a valaha élt egyik leghíresebb természettudós, milliók szívébe lopta be magát a Krokodilvadász című műsorával, és az egész világ gyászolta, amikor egy tragikus balesetben életét vesztette 2006 szeptemberében. 

Örökségét gyermekei viszik tovább, akik le sem tagadhatnák, hogy ki az édesapjuk. A 24 esztendős Bindi és öccse, Robert örökölték szenvedélyes rajongását az állatvilág iránt.

Steve Irwin fia, Robert

18 éves fián már most látszik, méltó utóda híres apjának: már számos produkcióban feltűnt, hogy átadja tudását az élővilágról. Édesanyjával és nővérével karöltve szerepel többek között a Crikey! It's the Irwins című műsorban, melyben az Ausztrália Állatkert ügyes-bajos hétköznapjaiba kalauzolják el nézőiket. 

Robert nem csak az állatbarátok figyelmét vonzotta magára az utóbbi időben, a lányok nagy kedvence lett. Nem csoda, szőke hajával és ragyogó kék szemével úgy fest, mint egy daliás herceg. Az Instagram-oldalát is szép számmal ostromolják a hölgyrajongók, több képe alatt is lehet olyan hozzászólásokat olvasni, melyek azt ecsetelik, hogy milyen jóképű az ausztrál fiú. 2022 júliusában a Stellar magazin címlapjára került, a képek láttán sokan lettek belé szerelmesek.

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyire helyes pasi lett Steve Irwin 18 éves fiából.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük