Paul McCartney rajong 18 évvel fiatalabb feleségéért: a bájos Nancyt 11 éve vette el

Paul McCartney és Nancy 2011. október 9-én esküdtek egymásnak örök hűséget.

paul-mccartney-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Paul McCartney-t nem túlzás élő legendaként emlegetni. A brit muzsikus a 20. század egyik legmeghatározóbb zenei ikonja. Olyan örökzöld dalokat szerzett a Beatles tagjaként, mint a Yesterday, a Hey Jude vagy a Let it be. Összesen 29 kislemezéből lett listavezető, amivel rekordernek számít, 21-szer nyerte el a Grammy-díjat, és kétszer is beiktatták a Rock & Roll Hírességek Csarnokába.

Paul McCartney és felesége, Nancy

A hihetetlen szakmai elismerések mellett van még valami, amire büszke lehet. Bájos felesége, Nancy 15 éve támogatja mindenben. A basszusgitáros és a nála 18 évvel fiatalabb üzletasszony kapcsolata 2007-ben kezdődött egy Long Island-i hétvégén. Állítólag Nancy másodunokatestvére, a brit újságíró, Barbara Walters szúrta ki a szikrákat közöttük, aki ezután mindent megtett, hogy a parti után is folytatódjon az, ami akkor elindult köztük.

Nem volt egyszerű a kapcsolat kezdete, megismerkedésükkor hivatalosan még mindketten házasok voltak. Paul McCartney és második neje, Heather Mills akkorra már külön éltek egymástól, és Nancy házassága ügyvéd férjével is romokban hevert. 2008-ban végül mindkettejük válását kimondta a bíróság, így beteljesülhetett a szerelmük, amelyet 2011-ben egy londoni álomesküvővel koronáztak meg. A 78 éves sztár Instagram-oldala elárulja, hogy igazi romantikus lélek, és nem fukarkodik a szerelmi vallomásokkal sem. Tavaly, a kilencedik házassági évfordulójukon például ezt írta kedvesének:

"Nancy, először is hadd gratuláljak a kilencedik évfordulónkhoz. Köszönöm neked ezt a csodás kilenc évet! Te vagy az életemben a rock and roll, a lemez A és B oldala egyaránt. Te vagy a dalszöveg és te vagy a dallam. Örökké szeretni foglak!"

Képes összeállításunkban megnézheted Paul McCartney és felesége, Nancy romantikus fotóit.

Ezt is szeretjük