"Harryt teljesen elvakította Meghan" - Diana volt inasa erre figyelmeztette a hercegi párt
Paul Burrell már rá sem ismer Harry hercegre.

harry-meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hónapok óta Harry és Meghan nevétől hangos a sajtó, ugyanis a március eleji Oprah-interjújuk komolyan felkavarta az állóvizet, hiszen több kellemetlen dolgot állítottak a királyi családról, talán a legnagyobb port az kavarta, hogy az egyik családtagot rasszizmussal vádolták meg. Nem mellesleg a herceg azóta további interjúkban mesélt a traumáiról, a nehéz gyerekkoráról, és bírálta édesapja, illetve a nagyszülei nevelési stílusát.

Sussex hercege Oprah Winfrey-vel egy ötrészes dokumentumfilm-sorozatot készített el The Me You Can't See címmel, amely az Apple TV+ szolgáltatón érhető el. Diana hercegnő egykori inasa, Paul Burrell rendszeresen követi az eseményeket, és teljesen elszomorítja az, amit tapasztal, szerinte nagyon rossz útra lépett a herceg, aki minden egyes nyilatkozatával egy újabb tőrt szúr a királyi családba.

Paul Burrell figyelmeztette Harryt és Meghant

A hercegnő egykori alkalmazottja az elmúlt években a brit királyi család elsőszámú szakértője lett, hiszen tíz éven át hűségesen szolgált Diana hercegnő oldalán. A Closer magazin újságírója Harry újabb botrányos nyilatkozataival kapcsolatban készített a férfival interjút, mint kiderült, Burrell nagyot csalódott benne. Nem tudja megérteni, mi a célja azzal, hogy a nyilvánosság előtt feketíti be a saját szeretteit.

GettyImages-1054147832
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Kétségtelen, hogy nagyszerű ötlet Harry részéről, hogy terápiára jár a traumái miatt. Azonban ezek a terápiák bizalmasak, nem a nyilvánosság előtt történnek. Amit most csinál, csak még több fájdalmat okoz saját magának. Fel sem ismerem már őt, lényegében állandóan a középpontban van a saját kis világában. Bántja a családját, és olyan dolgokat állít, amit biztosan meg fog bánni - magyarázta Burrell, aki Harry herceget hároméves kora óta ismeri.

Kifejtette, Meghan sok mindenben megváltoztatta Harryt, hiszen ahogy a herceg is állította, felesége tanácsára kezdett terápiára járni, amelynek köszönhetően sokat változott a személye. Burrell azt gondolja, a hercegné teljesen megváltoztatta férje gondolkodásmódját.

- Teljesen elvakította Meghan, a szépségével és a hollywoodi életével befolyásolta - foglalta össze.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szerintem végül teljesen összetört lesz, miután leáll ezekkel az interjúkkal, rá fog jönni, mit művelt.

Bár a nyilvánosság előtt a királyi család tagjai nem nyilatkoztak, és nem reagáltak Harry vádjaira, egyedül Vilmos mondott annyit, hogy az ő családjukban biztosan senki nem rasszista. Ez érthető a részükről, hiszen nem a nagy nyilvánosság előtt akarják rendezni a konfliktusaikat egymással, nem akarnak a valóságshow-szereplők szintjére lesüllyedni. Azonban néhány bennfentes elkotyogott pár információt arról, hogy Károly, Vilmos és Erzsébet királynő is óriásit csalódott a hercegben.

Paul Burrell Diana hercegnő társaságában.
Paul Burrell Diana hercegnő társaságában.
Fotó: Antony Jones / Getty Images Hungary

Paul Burrell úgy érzi, Harrynek le kéne állnia, míg nem késő.

- Azt hiszem, már csak Meghan az egyetlen, aki megakadályozhatja abban, hogy még többet beszéljen. Ha így folytatja, csak újabb károkat okoz, és teljesen tönkreteszi magát. Nem épül fel a régi sérelmeiből, ha ezen az úton halad tovább, az állandó nyilatkozatai hosszú távon csak még rosszabbá teszik a helyzetét. Őszinte leszek, nem tudom, mikor áll le - tette hozzá.

Ő Katalin hercegné hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Katalin hercegné hivatalos hasonmását.

Ezt is szeretjük