Harry herceg hazudott a gyerekkoráról: fotókkal bizonyították a királyi család rajongói
Harry herceg azt állította, sosem mentek el együtt biciklizni édesapjával, nos, több fotó bizonyítja ennek ellenkezőjét.

harry-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg az utóbbi hónapokban több alkalommal nyilatkozott arról, miért kezdett új életet Meghannal és Archie-val az Amerikai Egyesült Államokban. Március elején Oprah-nak, majd májusban Dax Shephard színész podcastjében mesélt a múltjáról és a nehéz gyerekkoráról. Nem mellesleg Oprah Winfrey-vel a múlt héten elindították az ötrészes The Me You Can't See című dokumentumsorozatukat az Apple TV+ szolgáltatón, amelyben szintén nem tett lakatot a szájára.

Kemény traumákon esett át már egész kiskorában, élete legnagyobb érvágása az volt, amikor 1997-ben elveszítette szeretett édesanyját, Diana hercegnőt. A 13. születésnapja előtt nem sokkal történt a tragédia, és már ekkor megfogalmazódott benne, nem akar a királyi családhoz tartozni. Bevallása szerint apja ridegen és távolságtartóan nevelte őt és Vilmost, ami szintén bántotta. A herceg állításait szakértők és a királyi család rajongói is kielemezték, sokan együttéreznek vele, és úgy vélik, joga van ahhoz, hogy úgy élje az életét Meghannal, ahogy azt szeretné, mások viszont kritizálják azért, hogy ilyen nyíltan elmondja a saját perspektíváját, ezzel viszont komoly sebeket okoz édesapjának, testvérének és a nagymamájának.

Harry herceg erről hazudott a gyerekkoráról

A rajongókat mélyen foglalkoztatják a herceg nyilatkozatai, az elmúlt néhány napban a Twitteren szinte trenddé nőtt ki, hogy olyan felvételeket osztottak meg, amelyen Károly, Vilmos és Harry együtt bicikliztek. Ez nem véletlen, hiszen az előkelőség Oprah-nak azt mondta, Archie-val sokat bringáznak, ám erre neki soha nem volt lehetősége kisgyerekként. Nos, az alábbi felvétel megcáfolja ezt a kijelentését.

Egy másik felvétel is elterjedt a közösségi oldalon, a képen Diana hercegnő is szerepel, valószínűleg egy kirándulás előtt készítették az aranyos képet róluk. Persze ez lehetett egy egyszerű családi fotózás is, amely során az volt az egyik koncepció, hogy mindenki a saját biciklijével pózoljon, ám látható Károly járművének hátulján a fehér színű gyerekülés, sőt, itt már Harrynek volt külön bicaja. Ezek mind arra utalnak, hogy a hercegnek igenis volt lehetősége arra, hogy ilyen módon együtt töltsön némi időt szüleivel.

A képek láttán többen hangot adtak a véleményüknek: "Harrynek komoly gondjai lehetnek az igazsággal, mégis miben ferdített még?", "Úgy tűnik, nemcsak a felesége, hanem ő maga is hazudozik össze-vissza!", "Harry kitépett egy oldalt Meghan hazugságkönyvéből, tudván, hogy az amerikaiak úgysem fognak utánanézni a tényeknek. Károly herceg, Erzsébet királynő és a többiek mindent megtettek annak érdekében, hogy úgy neveljék tovább a fiúkat, ahogy azt édesanyjuk tette volna. Sok szórakoztató dolgot csináltak együtt, síeltek, bicikliztek, lovagoltak" - fogalmazták a kritikusok.

Nem ez volt az egyetlen hamis állítása a hercegnek, hiszen Meghannal azt mondták, hogy az esküvőjük előtt néhány nappal valójában összeházasodtak, de Canterbury érseke ezt tagadta. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy ami elhagyja a herceg vagy a hercegné száját, az automatikusan hazugság lenne, azonban tagadhatatlan, hogy itt-ott bizony történtek ferdítések.

Katalin hercegné tiszta Diana volt ebben a ruhájában

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegánsan festett Katalin hercegné legutóbbi hivatalos látogatásán.

Ezt is szeretjük