A Dallas Bobbyja újra szerelmes: ez a színésznő csavarta el Patrick Duffy fejét
Patrick Duffy a koronavírusnak köszönheti, hogy ismét rátalált a szerelem.

patrick-duffy-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy imádott feleségét, Carlyn Rossert 2017 januárjában vesztette el, az asszony rákban hunyt el. A Dallas sztárja 43 évig élt boldog házasságban az asszonnyal. Miután elveszítette élete szerelmét, úgy érezte, hogy egyedül éli le az életét, ám a 2020-as év különös fordulatot tartogatott a számára. A színészt ismét eltalálta Ámor nyila, ezt ő maga árulta el a People magazinnak.

Ő Patrick Duffy új szerelme

Meglepő dolgokat alkot az élet, hiszen a koronavírus miatt tavasszal az egész világ leállt szinte, logikus módon az ismerkedés is nehezebbé vált az egyedülállók számára. Ironikus módon a 71 éves Patrick Duffy életébe éppen a járvány hozta el a szerelmet. Barátaival megbeszélték, hogy online tartják a kapcsolatot. A videóchates beszélgetésbe csatlakozott a 65 esztendős Linda Purl is, a színésznőt régóta ismerte már Duffy, ám az elmúlt években megszakadt a kapcsolatuk, a baráti beszélgetések során azonban kialakult valami köztük. Nem egyszer fordult elő, hogy az összes ismerősük kilépett már a videóchat-beszélgetésből, ők ketten viszont még órákon át kommunikáltak egymással.

Nem telt bele sokba, hogy megbeszéljenek egy találkát, azóta is boldog párkapcsolatban élnek egymással.

- Elképesztően boldog vagyok a kapcsolatomban. Emlékszem, egyszer csak megtankoltam a kocsimat, és húsz órán át vezettem az otthonáig. Azért tettem meg ezt a nagy utat, hogy élőben is megtapasztaljam, hogy ami köztünk van, az tényleg létezik-e. Sosem gondoltam volna, hogy még egyszer megélem ezt az érzést - nyilatkozta a lapnak a Dallas Bobby Ewingja.

Képes összeállításunkban megnézheted, kivel alkot egy párt Patrick Duffy.

Ezt is szeretjük